Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:15:52
|
|
|
|
Anonimen
|
meni so znižali račun, ko je nehal nosit plenice. pa je bil še vedno v jaslični skupini. aja. vprašali so me, če želim, da gre v višjo skupino, pa sem rekla, naj kar ostane pri svojih vrstnikih (s katerimi gre zdaj tudi naprej v šolo). takrat so mi znižali tudi račun.
< Sporočilo je popravil mizantrop -- 8.8.2010 18:17:53 >
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:19:48
|
|
|
|
mišk
|
Res al kaj? Naša glih zdej ene tri tedne hodi na kahlico/stranišče, ampak ima kar skos preventivno plenico gor, ki si jo sama da dol pred opravljanjem potrebe. No, bomo vidli, kako bo v našem vrtcu. Ima še katera kakšno drugačno izkušnjo?
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:26:17
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop meni so znižali račun, ko je nehal nosit plenice. pa je bil še vedno v jaslični skupini.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:27:20
|
|
|
|
Anuška79
|
Sin je bil 3 konec septembra, pa smo od 1. sept plačevali za drugo starostno obdobje (prej ni bil v vrtcu). Hči pa je bila tri že julija, pa zdaj čakam kakšna položnica bo prišla, a predvidevam, da bo v drugem st. obd. šele od septembra dalje. Brez plenic je pa zdaj že več kot eno leto, pa to ni popolnoma nič vplivalo na celo vrtca.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop meni so znižali račun, ko je nehal nosit plenice. pa je bil še vedno v jaslični skupini. kaj ti ni jasno? tko je pač bilo pri nas. jaz nisem dajala nobene prošnje in nič. jaz pač nisem ugovarjala.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:37:37
|
|
|
|
emaa
|
Pri nas ni več v jaslih s 1.9. tistega leta, ko dopolni 3 leta.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:41:02
|
|
|
|
mayci
|
Pri nas ni pomembno ali ima otrok plenice ali ne, cena jasli ostaja nespremenjena do tistega leta, ko otrok dopolni tri leta. Velja z novim šolskim letom, ne z rojstnim dnem otroka.
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Hčerka bo oktobra stara tri leta. Kdaj bo torej mišljeno, da ni več "jasličarka"? Po moje s 1.9.2010.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 19:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
potem pa se je najbrž pri nas kaj sovpadlo z datumi no, ni važno. gremo letos že v šolo.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 21:33:39
|
|
|
|
Najaa
|
Ponavad so jaslični otroci še v skupini 2-3 leta, pol ko grejo v 3-4 pa nič več in takrat tudi manj plačuješ.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 21:34:24
|
|
|
|
ursi
|
Pri nas je blo nižje obračunano naslednji mesec, ko je dopolnil 3 leta (3 leta je bil star februarja, manjše plačilo zaračunano za mesec marec).
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 21:40:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursi Pri nas je blo nižje obračunano naslednji mesec, ko je dopolnil 3 leta (3 leta je bil star februarja, manjše plačilo zaračunano za mesec marec). Aha, tako je tudi pri nas.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 23:23:12
|
|
|
|
mišk
|
Torej po vaših odgovorih lahko sklepam, da bo nižji obračun najkasneje v novembru. No, sej moram itak jutri tko al tko do ravnateljice, pa jo bom vprašala kako je s tem pri nas. Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 9.8.2010 11:13:23
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ponavad so jaslični otroci še v skupini 2-3 leta, pol ko grejo v 3-4 pa nič več in takrat tudi manj plačuješ. Tudi pri nas je tako. Nima nobene veze kdaj otrok dopolni 3 leta. Pomembno je samo v kateri skupini je.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 9.8.2010 22:04:58
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Torej po vaših odgovorih lahko sklepam, da bo nižji obračun najkasneje v novembru. Ni nujno. Naš je bil 3 star februarja pa še vedno plačujemo jasli. Tudi je v skupini, kjer je 14 otrok (jaslični oddelek torej). Septembra dobijo še dodatne otroke in takrat sklepam, da tudi jasli ne bomo več plačevali.
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 10.8.2010 16:04:53
|
|
|
|
pelin
|
Otrok, ki bo v tem koledarskem letu (ne šolskem) dopolnil 3 leta avtomatično spada v drugo starostno obdobje oz. ni več v prvem ( jasličnem) starostnem obdobju.Vsaj tako je meni znano in mislim, da nekaj takega navaja tudi zakonodaja vrtca. Res pa je, da nekateri vrtci nekaj štrikajo tudi s plenicami, saj sem jaz v enem vrtcu zasledila, da so morali starši po dopolnjenem tretjem letu starosti nositi plenice v vrtec, mlajši pa so jih dobili tam. Iz tega sklepam, da so v tistih vrtcih otrokom prve starostne skupine plenice avtomatsko pripadale , ostalim pa ne. Nekaj pa je zagotovo.....kljub temu, da otrok že pri dveh letih ne rabi več plenice, spada vse tja do tretjega leta v jaslično skupino.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 10.8.2010 21:37:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Cena je odvisna od skupine, v kateri je otrok. Moj je bil z 1 letom in 10 meseci v kombinirani skupini in sem že od začetka plačevala za 2. starostno obdobje Saj je konec koncev tudi normativ drugačen in je bilo v skupini 16 otrok. Ker se s 1.9. na novo skupine sestavljajo, se takrat tudi cena spremeni.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?