miška piška
|
Živjo! mi imamo Chicco 6 wd in smo zadovoljni:bravo:: +vozicek je primeren za pozimi(ima vreco za noge, ki se da zapnet tudi bolj visoko tako da fajn zapre vozicek) in poleti(se da vse odstraniti, ostane le sedisce). +ima sprednji vrtljivi ali fiksni kolesi, kar omogoca lahko vodenje +vsa kolesa so vecja kot pri navadnih mestnih vozickih in prenesejo tudi makedam, pesek, travo, zemljo... +nastavljiv naslon za hrbet na 3 pozicije, tudi čisto ravna +nastavljiv naslon za noge +5 tockovno zapenjanje +reduktor(pena) za glavo za novorojenčka +zelo lep eleganten in sporten videz hkrati +pregledno okence, da lahko opazujes dojencka +in se par malenkosti: velika nakupovalna kosara, na zgornjem delu vozicka- strehici, sta dve okenci, ki ju lahko odpres, da zrak krozi, dodaten rocaj za lupinico, po visini nastavljiv rocaj... sicer kot vsak vozicek ima tudi ta svoje pomanjkljivosti: -rocaj je nepremakljiv v obe smeri, vendar to so sportni vozicki... -teza je 11,5 kg, vendar se tezko najde lazji sporten vozicek -je kar velik, v prtljazniku zavzame veliko prostora, ceprav ga v clio brez problemov spravim... no, jaz sem zadovoljna. vozicek je bolj za na komot, za prvo leto otrokovega zivljenja bi jaz rekla, ceprav se ga lahko rabi do 36 mesecev. mi smo ga uporbljali približno leto in pol. za na morje bos rabla marelo-ko bo otrok vecji. svetovala pa bi ti da si dokupis plasticno prevleko za dez in veter, ker je zelo uporabna. pa deznicek za sonce poleti. sama sem rodila 30 junija in se je vozicek lepo obnesel v vseh letnih casih... najlepsa barva je tehnicno modra, ker ni blago samo bombazno, ampak kot da bi bilo povosceno, prenese tudi rahel dez, pa tudi barva na soncu ne bo obledela... je pa ta vozicek naslednik CHICCO PICK UP modela, tako da lahko povprasas za mnenje tudi lastnike teh modelov. torej da povzamem, smo zadovoljni! Evo še link, da boš vidla kako zgleda, zdaj so tudi novi modeli- štirikolesniki z napihljivimi gumami, čeprav ti takega ne priporočam, saj je zelo neokreten in še težji...:( http://images.google.com/images?q=chicco%206%20wd&hl=sl&lr=&sa=N&tab=wi Naš je tak, samo da je v živo modri barvi: http://www.fartlandia.com.pl/FARTLANDIA_pliki/mod_pliki/chicco/tech%206wd.gif lp in fajn izbiro želim!:duda:
|