Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A bi zdaj šli v Tunizijo??? 24.7.2005 9:47:44
|
|
|
|
baguSka
|
Midva greva tud avgusta, pa so najo vsi prepričal, da tam ne more bit. Midva se bova prepustila, kar bo pa bo. Če je usojen..:zmeden2: Ampak ne verjamem..;)
|
|
|
|
A bi zdaj šli v Tunizijo??? 24.7.2005 9:48:01
|
|
|
|
LARIKA
|
jz bi šla, ker če bomo gledl samo na teroriste ne bomo nikoli šli več ven v tujino :)-:morje:
|
|
|
|
A bi zdaj šli v Tunizijo??? 24.7.2005 9:50:19
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
če gledaš nato potem nebi nikamor šli pa lepe počitnice:morje:
|
|
|
|
A bi zdaj šli v Tunizijo??? 24.7.2005 9:54:48
|
|
|
|
rija
|
edini razlog, zakaj jaz zdaj nebi šla v tunizijo je, prevelika vročina... lepe počitnice...
|
|
|
|
A bi zdaj šli v Tunizijo??? 24.7.2005 9:56:25
|
|
|
|
Aljakop
|
pejte..pa fajn se imejte:)- in ne razmišljat o teroristih..;)
|
|
|
|
A bi zdaj šli v Tunizijo??? 24.7.2005 13:50:47
|
|
|
|
baguSka
|
Uf, upam da uspešno..:zmeden2:
|
|
|
|
A bi zdaj šli v Tunizijo??? 24.7.2005 20:21:09
|
|
|
|
kalimero
|
Veš kaj, če boš razmišljala, kaj vse te lahko doleti, si lahko celo življenje doma. Pojdi in uživaj! Konec koncev ti lahko doma pade slika na glavo pa si adijo.
|
|
|
|
A bi zdaj šli v Tunizijo??? 24.7.2005 20:51:52
|
|
|
|
Ro-La
|
zakaj pa ne, jaz bi šla čez kak mesec v Šarmelšejk, gužve ne bo, pa tut cene bodo padle8)
|
|
|
|
A bi zdaj šli v Tunizijo??? 24.7.2005 21:00:55
|
|
|
|
kofetek2010
|
saj tud strela ne udari dvakrat na isto 8) po moje je kje drugje zdaj bolj vprašljivo kot v Egiptu:zmeden:
|
|
|
|
A bi zdaj šli v Tunizijo??? 25.7.2005 6:22:53
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Če bi vedno gledal na to, kam bodo usekali in kje se nam lahko kaj zgodi, potem ne bi šli nikamor več. Ko sva bila midva 3 leta nazaj v Tuniziji, je bil tam le nekaj dni prej teroristični napad(sicer ne tako odmeven, ker so ga zakrili zaradi turizma). Pa nismo nič vedeli zato, ker to fajn zakrijejo, da se št. turistov ne zmanjša. Ker teh napadov je ful, samo če ni veliko žrtev, se napad sploh ne omenja. Tako, da kar pojdita. baje je večja možnost, da te povozi avto, kot da te teroristi "skenslajo".
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?