|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-je t...
6.8.2010 12:03:38   
florecita
malo sem zaskrbljena, ker se mi zdi, da so me včeraj manj bolela prsa,...
prej sem namreč, ko sem slekla moderc čutila kr '' težo'' dojk, kot neko bolečino,...

zdaj se mi zdi, kot da me manj bolijo....

pred letom in pol sem imela SS, krvavela sem že od poz.tesa dalje,... pa me morda zato skrbi...

1.nosečnost izpred 5.let je potekala b.p.

do prvega pregleda imam še kr nekaj....

noseča sem 4t,5/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-...
6.8.2010 12:18:34   
Anonimen
Živjo. Sej, a ni to normaln,da te bolijo prsa. Nekatere tko porajtajo,da so noseče. Če te pa ful skrbi, pa najbolj,da pokličeš ginekologinjo. Boš saj mirno spalauser posted image

(odgovor članu florecita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2010 12:23:25   
florecita
ja, seveda je normalno,da bolijo, jaz pa sprašujem, če je normalno, da te naenkrat pač nehajo bolet?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2010 12:27:24   
Klemy82
Po moje je čisto normalno. Mene tudi kak dan skoraj nič ne bolijo, potem pa spet bolj.

Jst.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2010 12:33:49   
lananai
Mene sploh ne bolijo. V prvi nosečnosti me tudi niso.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2010 12:59:23   
divans1
 Vse to je normalno. Mene so nekaj časa bolele, pol so čuist nehale, pa spet začele... user posted image tako to je... uživaj v user posted image !!!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2010 14:04:26   
mamamajča
Ne skrbi zaradi tega. Moje so bile včasih napete in ko me je moj samo pobožal, me je noro bolelo, spet drugič pa mehke in neboleče.

Čimmanj se obremenjuj, ker veš, da bo tokrat vse v redu. In jaz ti stiskam pesti!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2010 14:19:25   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Vse to je normalno. Mene so nekaj časa bolele, pol so čuist nehale, pa spet začele... user posted image tako to je... uživaj v user posted image !!!!

Enako. Srečno!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2010 15:26:05   
isobel
Enako je bilo tudi pri meni v obeh nosečnostih - najprej ful bolele, potem skoraj nič, pa celo, da me je bolela le ena, pa druga ne ... pa sem prvega donosila, z drugim sem pa v zadnjem trimesečju.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2010 15:32:31   
Isabellabina
Glej,če te samo sem pa tja nehajo bolet in potem spet začnejo ni panike...problem lahko nastane ,ko sploh ne bolijo več in ti še vsi ostali znaki user posted image izginejo praktično čez noč...takrat se je pa pametno vprašat ali ni kaj narobe.

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.