![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-je t... 6.8.2010 12:03:38
|
|
|
|
florecita
|
malo sem zaskrbljena, ker se mi zdi, da so me včeraj manj bolela prsa,... prej sem namreč, ko sem slekla moderc čutila kr '' težo'' dojk, kot neko bolečino,... zdaj se mi zdi, kot da me manj bolijo.... pred letom in pol sem imela SS, krvavela sem že od poz.tesa dalje,... pa me morda zato skrbi... 1.nosečnost izpred 5.let je potekala b.p. do prvega pregleda imam še kr nekaj.... noseča sem 4t,5/7
|
|
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 6.8.2010 12:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo. Sej, a ni to normaln,da te bolijo prsa. Nekatere tko porajtajo,da so noseče. Če te pa ful skrbi, pa najbolj,da pokličeš ginekologinjo. Boš saj mirno spala
|
|
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 6.8.2010 12:23:25
|
|
|
|
florecita
|
ja, seveda je normalno,da bolijo, jaz pa sprašujem, če je normalno, da te naenkrat pač nehajo bolet?
|
|
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 6.8.2010 12:27:24
|
|
|
|
Klemy82
|
Po moje je čisto normalno. Mene tudi kak dan skoraj nič ne bolijo, potem pa spet bolj.
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 6.8.2010 12:33:49
|
|
|
|
lananai
|
Mene sploh ne bolijo. V prvi nosečnosti me tudi niso.
|
|
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 6.8.2010 12:59:23
|
|
|
|
divans1
|
Vse to je normalno. Mene so nekaj časa bolele, pol so čuist nehale, pa spet začele... tako to je... uživaj v !!!!
|
|
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 6.8.2010 14:04:26
|
|
|
|
mamamajča
|
Ne skrbi zaradi tega. Moje so bile včasih napete in ko me je moj samo pobožal, me je noro bolelo, spet drugič pa mehke in neboleče. Čimmanj se obremenjuj, ker veš, da bo tokrat vse v redu. In jaz ti stiskam pesti!
|
|
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 6.8.2010 14:19:25
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Vse to je normalno. Mene so nekaj časa bolele, pol so čuist nehale, pa spet začele... tako to je... uživaj v !!!! Enako. Srečno!
|
|
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 6.8.2010 15:26:05
|
|
|
|
isobel
|
Enako je bilo tudi pri meni v obeh nosečnostih - najprej ful bolele, potem skoraj nič, pa celo, da me je bolela le ena, pa druga ne ... pa sem prvega donosila, z drugim sem pa v zadnjem trimesečju.
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.