|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jok ob kopanju?
3.8.2010 12:17:58   
maktub
tko je...
nas tamali obožuje vodoo,nor je na kopanje,čofotanje v banji..dokler nisva sla na  por.potovanje...bil je pri moji mami in sestri moža,ko sva prisl adomol in sva ga hotela stusirat je bil cel hallooo,on je tulu in tulu ni sans da ga spravim  v banjo.v morje pa brez problema....to je trajalo par dni  pol pa se je umirilo in je sel v banjo brez prolema....
no za vikend je bil pri moji mami in žespet ista pesem..včeraj je tako histerično jokal,da sm ga pol sam z mokro krpo obrisal saj je bil prav v soku??..niti rok ni hotel umit,pa si jih tko rad?nerazumem

mamo sem vpr,.kaj je bilo?Ji je padu,se kaj vstrasu?ga je tko na silo..pa pravi da ne,da je jokal ampk čez min je blo ok?
punce kaj bi lahko to bilo?.ker sam ko mu rečem da gremo se kopat mi bezi,joče,se meče?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jok ob kopanju?
3.8.2010 12:23:23   
pomar*ANČA*
podobna zgodba kot pri nas...

vedno se je rad kopal, tuširal, res nikoli nobenega problema. ampak kar na enkrat jok, kričanje, histerija, je ok če gre kdo od naju z njim pod tuš, drugače mi skače ven iz banje. tudi morje in bazeni niso problem...

jaz se tolažim, da je samo obdobje...

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2010 12:25:27   
maktub
a nas pa niti če sem jaz z njim...ko sm pa jaz v banji.,me gleda izpred vhoda in dela:ne mama ne.?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2010 15:23:14   
lana38
Pri nas isto, morje in bazen ni problem. Banja-dretje, da ja groza. To traja zdaj kakšnega pol leta. Prej pa ni bil noben problem. Star je pa 2 leti in 7 mesecev.
LP

lana38

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2010 23:16:15   
Jelcy
To je faza, tudi nas jo je imel, brez razloga kot ti opisujes in je slo mimo....cez kak mesec.
Isto ima pri hrani enkrat je full, pol ima obdobje ko ne je nic...bo minilo...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2010 11:44:33   
frutolina
hm, pri nas ga je tudi enkrat babica okopala oziroma ga umila v škafu ker se je baje tako zelo pokakal da ga ni mogla z robčki očistit ( je bil kakih 5 m star) in po tistem...mislim 14 dni je blo tako grozno ga okopat! strašno se je drl. potem ga je pa minilo...
po mojem je čisto druga banja, drugi ljudje, drug način.... nekaj ga je že moglo prestrašit.
da je to pa faza pa ne bi rekla, še posebej ne ker se zgodi vedno ko pride od babice.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2010 12:53:06   
livia
Kolk je pa star? A sam ti ne pove zakaj se sedaj noče kopat?

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2010 16:16:11   
maktub
27 m ima in negovori se..:(

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2010 17:27:11   
Roberta69
Če se ne bi želel kopati, ga jaz pač ne bi kopala (po moje so obdobja). Naš (do nedavnega) ni bil pretirano navdušen nad kopanjem in smo se kopali samo ene parkrat/mesec. Jaz nimam občutka, da bi bili takšni mali škratki umazani in voda v bistvu samo izsušuje kožo... Pri nas je bil največji problem umivanje las, letos na morju, je pa v kampu pod tušem stal tudi pol ure (sploh ni hotel ven user posted image ) in še lase sva z lahkoto umila user posted image . Doma sicer še nisva poskusila, se pa nagibam k temu, da namontiramo pršilo zgoraj, ker mu izgleda paše, da "pada dežek". 

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?