|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   danes
23.7.2005 10:30:58   
LARIKA
je točno 8 let kar mi je umrla moja draga babica in mi je neizmerno hudo, pa še mami me je netaktitčno spominila na to-to je od moje mami mami
Neposredna povezava do sporočila: 1
   danes
23.7.2005 10:33:48   
india
Larika, vem,kako to boli, pa še brez tega, da te nekdo netaktično spominja na tak žalosten dogodek!
Šopek dehtečih :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate in tvojo babico!

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   danes
23.7.2005 11:16:45   
leah
Jaz sem pa letos februarja izgubila svojo zlato babico:((Še zdej ne morem verjet.****ti pa rak....

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   danes
23.7.2005 11:21:48   
LARIKA
ja rak je ****, meni je umrla za pljučnim, zdej pa še teto čakamo in upamo da se bo izvlekla,čeprav je bolj mlao možnosti,ker je full hudo z njo

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   danes
23.7.2005 12:05:17   
digi
Joj punce spomnite se na lepe trenutke z ljubljenimi osebami... ne bit žalostne, tega babice, dedki, strici, prijatelji,.... sigurno ne bi hoteli.... Saj so na lepemšem....

Pa še zgodbica o dveh angelih....
Dva angela tavata zvečer po mestu in iščeta prenočišče... Ustavita se pri bogati hiši, kjer ju ne sprejmejo preveč lepo. Prespita sicer lahko, vendar v kleti.... Zjutraj se manjši angel zbudi in vidi večjega angela, kako popravlja luknju v steni kleti. Vpraša ga zakaj, ko ap so ju tako grdo sprejeli, zakaj je tako dober in popravlja luknju v steni.... Večji angel , mu odgovori, da ni nič tako kot se zdi na prvi pogled....
Drugo večer, angla tavata in vsavita se pri revni hiški, gospodar in gospodarica sta bila zelo prijazna do njiju, celo posteljo sta jima odstopila, da bi se angela res dobro spočila.... Zjutraj se angela zbudita in gospodar in gospodarica vsa potrta jokata.... Zunaj na travniku leži mrtva krava, ki jima je bila edini vir za preživetje... Mlajši angel jezno povpraša starejšega: "Kako si lahko dovolil angelu smrti, da jima je vzel edino kravo, ko pa sta bila tako dobra do naju? Bogatemu, ki pa je bil tako nesramen pa si popravil luknju v steni!?" Starejši angel mu ponovno odgovori, da ni nič tako kot izgleda....

Obrazloži: Bogatemu sem popravil luknjo, ker je bil skopuh in je imel v luknji skrito zlato... Popravil sem luknjo, da ne bi več našel zlata.
Sinoči pa je prišel angel smrti po gospodarjevo ženo in da mu je ne bi vzel, sem mu v zameno za njo ponudi kravo.... A sedaj vidiš, da ni nič tako kot se zdi na prvi pogled?

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   danes
23.7.2005 12:19:33   
LARIKA
digi hvala in zelo lepa zgodbica,mi gre kar na jok ob misli na mojo babico in tale dva angelčka

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   danes
23.7.2005 16:00:42   
digi
Larika ne :((. :) se!
Pa pa

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   danes
23.7.2005 16:45:54   
Pupica
Larika smrt je v primerih raka včasih "dobrodošla".:(Res pa je da je žalost po izgubljeni osebi neizmerna:((

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?