Kerensa*
|
- When I was in you age, "cock" meant male chicken. - Kad srce kaže "vikend", a jetra kažu "ah, u ku*ac". - Kažem NE alkoholu, al'' on me ne sluša. - Boli me profil, ko mi gleda ku*ac. - I hate when fast food isn''t fast. - Ni vse v d''narju, ampak je pa fajn, če ga ''maš. - Ajd, zaljubi se u mene, pa da skratiš muke i sebi i meni. - Od viskija još niko nije umro, a u vodi su se mnogi udavili. - Nema tih para, koje ja ne mou potrošiti. - Tačno je, da če nam alkohol skratiti život, al'' smo barem vidjeli duplo više. - Je*e mi se, može mi se. - Je*i se, al'' sa mnom. - Pa nisi Nova godina, da te čekam. - Zima je za pingvine, al'' ja nisam pingvin. - Bolje Durex, nego Pampers. - Blago onoj kuči, u kojoj JA budem snajka. - Ako te jednom ignoriram, koji ku*ac me dodaješ opet i opet i opet? - Za one, koji bi sve odje*ali i otišli, da čuvaju ovce na Zlatiboru. - Je*eš grupu, u kojoj mene nema. - Mala, daj reci svojim sisama, da me ne gledaju u oči. - I was born on my birthday. - Ne možeš ti mene da lažeš toliko, koliko ja mogu da se pretvaram, da ti vjerujem. - Bože, zašto u glavi nemam opciju DELETE? - Svi oni, koji misle, da fali jedan dan između subote i nedelje. - Si prirodno glup ili treniraš? - Pre su djevojke znale kuvati kao majka, a danas znaju piti kao otac. - Ti me psuješ pogledom, a ja te je*em osmjehom. - Dragi mozgu, nedostaješ mi. - Ako želite, da ostavite alkohol, ostavite ga kod mene. - Idem, da odem, al'' ču da se vratim, kad dođem. - Nismo alkoholiki - imamo pač veliko razlogov za praznovanje. - Voljeli smo isto đubre - ja tebe i ti sebe.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 31.7.2010 11:13:40 >
|