|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CTG
22.7.2005 23:15:25   
Rubin.
Danes sem imela GP in mi je prvič delala CTG. Tamala je imela utrip 150-155, kar se mi je zdelo kar veliko, potem pa mi je sestra rekla da je normalo okoli 120 in da je otrok verjetno bil živahen in s tem posledično hitrejši utrip, kar je tudi bilo res. Namesto, da bi pridno merili ji utrip, je imela prav akrobacije v mojem trebuščku. Zanimajo me vaše izkušnje.
Sem v 38. tednu in kot vidim imava z Miševi isti PDP 11/8. Mogoče pa nama bo uspelo. By the way, Miševi ali veš kaj bo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CTG
22.7.2005 23:26:35   
bobek05
Kaj je zdaj to? A še ne spiš??? :)-:)-:)-

Nosečnice morajo počivat!!! :)-:)-:)-

Ženska zdaj se naspi, ker po porodu ne bo kaj dosti časa.. Pa boš včasih hodla okrog kot zombi, tako kot jaz.. :)-:)-

Te pokličem kaj..

B.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CTG
22.7.2005 23:28:04   
bobek05
No pa še ta CTG - moj ga je vedno imel okrog 140, pa so rekli, da je to normalno za fantke :zmeden2:

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CTG
22.7.2005 23:33:48   
Rubin.
Ja kaj pa ti? A ti A. ne da spati? Daj pridi že enkrat domov, da se ne boš preveč razvadila in kar ostala pri mami. Čakam, da se :love: stušira, pa malo brskam, si pa zjutraj privoščim tja do 9h, pa malo popoldan, pa gre, se navajam na krajše intervale. Si lahko zamisliš, da še tri tedne, pa bomo tudi mi zibali. Komaj čakam, da vidim A. in seveda njegovo mamico, upam da mi bo uspelo priti do tebe, ker mi noge strašnoooo zatekajo, da si jih sploh ne upam pogledati, ker ne vem kdaj sva jih z slonom zamenjala. Uživajte.
O.K.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CTG
22.7.2005 23:55:37   
bobek05
Trenutno sem v MB - danes in jutri, potem pa pridem naslednji teden že v sredo in bomo verjetno ostali do petka, pa čez vikend še pri mami, potem pa se selimo v MB dokončno.. Moja mama je že zdaj skoraj v solzah, ker se je tako hudo navezala na svojega vnuka.. :) - a kaj naj.. Saj ne živimo na drugem koncu Slovenije! :)

Te pokličem.. Drži se. Še malo pa boš tudi ti pestovala svojo L.

A. pa nam res ne pusti spati - no, zdaj spi, a zvečer je vedno križ :hudicek: ..

LP

B.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CTG
23.7.2005 4:38:36   
malika
Normalen plodov utrip je od 120 do 160, 170 še vzamejo za OK, moj je imel en dan razpon med 150 in 180 pa niso delali nobene panike-je bilo baje vse OK.Tako, da brez skrbi

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   CTG
23.7.2005 6:44:30   
CIPRESA
Ja tko kot pravi malika zadnjič sem imela tudi jaz tam okrog 150-180 ps ni delala panike, le rekla je da je otrok zeloooo živahen. Se je pa res premetaval po trebuhu kot bi igral nogomet.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   CTG
23.7.2005 8:35:48   
Emanuelle
Tudi jaz sem nekje pobrala, da imajo fantki nižji utrip , pa tudi običajno na CTG-ju šiba od 120-160, proti koncu nosečnosti pa utrip pade, ker se umirijo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   CTG
23.7.2005 20:50:53   
miševi
Cappy, lep pozdrav! Ja, upam, da nama bo uspelo. Če kakšen dan prej, ne bom nič huda:)-. Prvi ctg imam pa v torek, tako da bom takrat malo več vedela. Sem pa v prvi nosečnosti imela zelo "mirne" ctg-je, kar se utripa tiče in so me zato obdržali v bolnišnici - je bil en zdravnik na novo in je rekel, da ni v redu, čeprav mu je predstojnik rekel, da mam vedno take. Vendar, ker me je pregledoval novi zdravnik, se je odločil za sprejem:(. Upam,da bo sedaj bolje.

Glede utripa pa - je bil skoz nizek, pa je bila :roza:. Sedaj pa ne vem, mam občutek za :modri:.

LP:rozica:

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   CTG
24.7.2005 17:55:35   
Rubin.
Hellou, miševi lepo da si se javila. Danes je moja pupa zelo živahna in bi utrip bil verjetno spet visok. Sicer pa javi kako je šlo v torek, jaz imam ponovni pregled spet v četrtek, izgleda da bo vsak teden do poroda, ki pa se z svetlobno hitrostjo bliža. Danes mi kar naprej otrdeva trebuh, malček me zvija, upam da se ne pripravlja že na izhod, ker še nimam stanovanja v celem adaptiranega, kar se bo zgodilo v tem tednu.:bravo: Sicer pa bom jutri vse stvari oprala in zlikala, nikoli ne veš. Čao bao:miska:

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?