|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolegica prekinila stike, otrok pogreša njenega
29.7.2010 15:25:28   
mojca*
kot že piše...
ok, meni je prav.
problem je, ker moj otrok zelo pogreša njenega...user posted image  rad bi ga videl, se z njim družil...
enkrat sem jo kontaktirala, da bi se otroci videli, takrat smo se na kratko dobili, potem sem jo še enkrat, pa je bila za, potem pa ni prišla...
moje dete pa sprašuje....user posted image

nimam pojma kaj storiti.
vedno ne morem jaz biti tista, ki išče stik. saj ve, kako je na stvari.
me pa srce boli ko ga mali omenja in ko vidim, kako ga pogreša....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolegica prekinila stike, otrok pogreša n...
29.7.2010 15:30:47   
Sacherca
Po naslovu sem najprej mislila,da je kolegica prekinila s partnerjem in da otrok pogresa njenega (svojega oceta)user posted image

Kaj vem...Silit v nek odnos,ce nasprotna stran tega ne zeli, ne bo obrodilo nic dobrega oz iskrenega in pristnega.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2010 15:43:04   
marantz
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca
Po naslovu sem najprej mislila,da je kolegica prekinila s partnerjem in da otrok pogresa njenega (svojega oceta)user posted image

Jaz tudi user posted image

Bi se kar strinjala s Sachrerco. Poišči mu drugo družbo, povabi nove prijatelje.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2010 15:48:29   
mojca*
mah, saj jaz se niti ne sekiram, da mi nimamo stikov.
tudi mali ima druge prijatelje,
samo njen mu je očitno naj prijatelj.
njega ima od vseh res najraje in vidim, da si ga zelo želi videt...kako to otroku razložit?

ne zdi se mi tudi prav, da se zaradi odraslih onadva ne bi mogla več družit. pa saj se mi ne rabimo, naj pripelje svojega k mojemu ali obratno ali kakor koli...
žal še otroka nimata svojih mobitelov, da bi se sama poklicala in dobila...:) sta malo premlada.
pogrešata pa se. skoraj zagotovo mislim, da obojestransko.

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2010 15:53:26   
Anonimen
Nič, pokliči še enkrat kolegico in ji povej to, kar si tukaj. Da mali pogreša njenega sina in da bi bila vesela, če se lahko družita še naprej, onadva.

(odgovor članu mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2010 16:15:02   
ksenija12
pri tej starosti po moje ne moreš kaj dosti naredit...poskušaj mu najti kaj drugega, vzbuditi veselje zanimanje za kaj čisto tretjega...otroci se 'razidejo' s svojimi malimi prijatelji na različne načine..spomnim se, ko je vrtec, v katerem sta naša dva zapusti fantek, ki je bil najboljši prijatelj mojega otroka..kar srce se mi je trgalo...smo iz različnih koncev slovenije in z zelo malo časa, nismo ohranjali odnosa s starši..kaj naj rečem...zmeraj otrokom ne moremo dati vsega, kar si želijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2010 16:19:46   
ledenaa
malemu nič ne bo . Sori,sam če noče prit ,zakaj forsiraš user posted image

veš,ko bo otrok velik, bo lahko sam prišel,če bo hotel. Zakaj bi pa ona pripeljala svojega sina ali pa ti,če tega NOČE! 

< Sporočilo je popravil ledenaa -- 29.7.2010 16:20:39 >

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2010 11:12:33   
alpog
ledenaa ma prav! nikar ne sili. se bo že naučil živet brez njega in res mu ne bo hudega. otroci so najbolj prilagodljiva bitja!

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2010 19:35:41   
dory
been there done that :)...na vasi smo mel mlado družino, ki imajo isto stare otroke...moj tamal se je ful zaštekal z njihovimi, zato smo se večkrat srečali kje na igralih...potem so se naprdnili in vlekli otroke stran...moj tamal je sam gledal...na začetku je jokal za njimi in ni razumel situacije...potem pa je minilo in itak smo našli primernejšo družbo...jaz se nisem sekirala, tamal je pa rabil neki časa...

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?