|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prva gosta hrana
29.7.2010 13:57:04   
sonček88
Zdravo, prosila bi če mi lahko katera napiše kake dobre ideje za prvo kašico narejeno doma.
Sem prvič mamica in nimam veliko izkušenj in idej...tako, da bi bila res hvaležna za vaše izkušnje.
Hvala lepauser posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 29.7.2010 19:45:45 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRVA GOSTA HRANA
29.7.2010 14:05:20   
Lunka
Naša prva kašica je bila kuhan krompirček in korenček, zalito z vodico in zmiksano.
In pa mlečna kašica, ki se pripravi z vodo od hippa.

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2010 14:07:30   
sonček88
hvala za  idejo.
pri katerih mesecih pa se lahko da mlečno kašico??

(odgovor članu Lunka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2010 14:25:03   
branka81
jz sm pa dans prvič svoji mali mal jabolke naribala in ji dala,mal se je kremžla ampak je popacala par žličkuser posted image

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2010 15:22:52   
sonček88
Hehe pridne punceuser posted image
Jaz vem da ni lepšega, da ti otrok odpira usta..
Za mojega nečaka smo morali plesati indijance, da je kaj pojedel.user posted image
Upam, da moj mali bo bolj priden...sicer ne kaže, da bo en velik manjonuser posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2010 18:01:51   
MAŠKA
Jaz sem ji za prvič zmečkala krompir in bučke in precej redko vse skupaj pripravila. Čisto malo sem posolila, čeprav eni odsvetujejo... ampak res čisto malo, brez soli mi je bilo user posted image  in zato tudi otroku nisem neslanio tiščala.
Prvič sem ji ponudila malo po dopolnjenem 5. mesecu.
Nato sem kombinirala krompir, bučke, korenček.. riž+ bučke, krompir + kolerabico+ bućke, cvetačo, brokoli... polento+bučke. Ma skoraj vedno dodam bučke, jih mala obožuje.
Drugače pa tudi od začetka kuhano sadje (jabolka, hruške, nektarine+navadni jogurt), nato sem nadaljevala s surovim sadje, včasih z jogurtom, vasih s skuto...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2010 10:55:57   
Jessy
Fajn je, da začneš z zelenjavo. Jaz sem začela s pire krompirjem in ga je zelo rad jedel. Naredila sem ga z aptamilom, lahko tudi s svojim mlekom. Tudi jaz malo posolim vso zelenjavo.
Potem sem krompirju dodala kuhano korenje. Kadar je pire, potem je z mlekom, če je še kakšna druga zelenjava zraven, pa zredčim z vodo v kateri se je kuhalo.
Nato sem začela kuhati še kolerabo, stročji fižol, cvetačo, polento, gres, riž.
Po približno enem tednu zelenjave, sem mu ponudila tudi sadje. Sadja se po novem nič več ne kuha, a jaz sem mu vseeno ene trikrat skuhala jabolko, nato pa skuhala le polovico, drugo polovico dala surovo in skupaj zmešala, naslednjič že samo surovo jabolko. Ostala sadja nisem nič kuhala in sem ponudila surovo. Jedel je hruško, banano, borovnice, lubenico, grozdje, melono. Potem pa še med seboj malo pomešam in dodam kak baby piškot.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.