Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 7:36:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
alo alo.......saj bom zavarovana po njemu....pac debatirala sva pol....
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 7:36:57
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
je bil zraven, ko sem pisala, in pol bral prvih par odgovorov. tko da....ne ga noooo
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 7:39:35
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* je bil zraven, ko sem pisala, in pol bral prvih par odgovorov. tko da....ne ga noooo prou mu je sam je izzival
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 7:41:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* alo alo.......saj bom zavarovana po njemu....pac debatirala sva pol.... Drugič pa raje ne debatirajta o takih blesarijah, raje družno pod kovter
|
|
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 7:52:01
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* On itak sovrazi slovenski sistem in zato taka reakcija.... Pol pa familjarno spakirajte in pojdite živet v tujino, kjer je drugačen sistem . Najlažje je pljuvat po sistemu in se mu protivit s takšnimi (kao) principi. Malce težje je pa kaj konkretnega naredit, da bi bilo drugače. Ampak pustimo to. Kot prvo - na tvojem mestu bi se zamislila nad možem/partnerjem, ki bi imel do mene tak odnos (partnerstvo pomeni enakopraven odnos, ne pa odnos, kjer partnerja samo gledeta kdo bo drugemu bolj konkretno polena pod noge vrgel). Kot drugo - če te noče zavarovat po sebi, se zavaruj tako, kot so ti predlagale druge.
|
|
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 7:55:16
|
|
|
|
Šarki
|
miška sej bi mogla že vedet da ne smeš cele situacije opisat, ker je pol vse drugo bl pomembno kot pa tvoje vprašanje. tvoj post bi se moral glasiti: Kaj narediti če se ne moreš zavarovati po možu (iz takšnih ali drugačnih razlogov) pa še to bi te pol vse spraševale sam to kakšni so razlogi
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 8:08:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ..ampak, kaj pa v primeru, da me ne bi hotel? zamenjaš moža.
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 9:00:38
|
|
|
|
mamamajča
|
miska, jaz nisem rabla nobenem nic dokazovat, dokler sem bla na borzi, sem bila tud tak zavarovana, tamali je bil pa po atiju, ja... Kaj če pa misli, da bo moral nevemkaj plačevat? Ne vem, razmišljam samo..... V končni fazi je pa po moje itak vseeno, kje si zavarovana, samo da si....
|
|
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 9:07:39
|
|
|
|
felicia
|
nima te on kaj hotel ne hotel zavarovat - zavaroval te bo njegov delodajalec in ne mož. Tako, da on pravzaprav nema pravo glasanja, ker se je že itak odločil, ko je postal tvoj mož ali pač življenjski sopotnik. aja - pa a nimaš ti službe?
|
|
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 9:49:44
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aja - pa a nimaš ti službe?user posted image ne se....1.9. zacnem ok zenske.....še 1x!!!! bom me zavaroval!!!! jasno? danes gre do sefa zrihtat. razumete? gre za teoreticno vprasanje.... s 25.7. 2010 bom zavarovana preko moza, kot sem ze bila vpreteklosti! kapiš? al nekaterim kar se ni jasno?
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 10:15:52
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
Miška vse mi je jasno, ampak pogledi na vajin "jocke" so pa različni. Koliko sta pa vidva stara če ni skrivnost, ker če sem prav ugotovila imata že tri otroke? Pa še nekaj, Zakaj mora nositi šefu, to uredijo sodelavke na plačah, ali je pri s.p. ju zaposlen? In te sodelavke dajo v podpis. Sory če je drugače!
|
|
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 10:17:34
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
zaposlen je pri s.p.-ju in mora njegov šef, oziroma racunovodkinja tole uredit.
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 11:44:39
|
|
|
|
liliana
|
Tudi ti moraš nekaj uretiti..... Izpolniti moraš izjava zakonca, razvezanega zakonca oziroma zunajzakonskega partnerja, da ne izpolnjuje pogojev, da bi bil sam zavarovan kot zavarovanec In iti moraš po izpis iz matičnega registra o sklenjeni zakonski zvezi, ki ni starejši od enega meseca......ker dvomim, da bo tvoj mož šel po to.....
|
|
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 12:02:08
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Tudi ti moraš nekaj uretiti..... Izpolniti moraš izjava zakonca, razvezanega zakonca oziroma zunajzakonskega partnerja, da ne izpolnjuje pogojev, da bi bil sam zavarovan kot zavarovanec In iti moraš po izpis iz matičnega registra o sklenjeni zakonski zvezi, ki ni starejši od enega meseca......ker dvomim, da bo tvoj mož šel po to..... to imam ze....
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 12:32:13
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* s 25.7. 2010 bom zavarovana preko moza, kot sem ze bila vpreteklosti! kapiš? al nekaterim kar se ni jasno? miška, vsem je jasno. Mogoče je težava v tem, da si poudarek dala delu, da te noče zavarovat. To, v povezavi z zgodovino tvojih postov pa je pripeljalo do takega efekta. Sama občasno preberem kak tvoj komentar pa sem zasledila, da se kar pogosto prepucavata v stilu kdo bo koga. In potem človek avtomatično pomisli, da je tale tvoj g. mož en tak bizgec. Mogoče mu delamo krivico in je en superduper možakar, ampak iz tvojih objav človek pač dobi tak vtis. To je to.
|
|
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 12:32:13
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Ah,miš, ti pa imaš probleme... :D Sej je simpl, občina te ne bo zavarovala,ker te je dolžan partner (mrbit bi šlo,če bi prijavila lastno gosp, ) in tako ti ostane še tretja opcija, greš na zzzs in se prijaviš za samoplačnika in prijazno ti pošljejo vsak mesec položnico za cca 14eurčkov. Zdej ga po želji. Ja, res velike probleme. Pa preveč časa. Rešitve: 1. tipa brcni v rit in se zavaruj sama 2. najdi si službo 3. prenašaj svojega partnerja in se ne pritožuj 4. najdi si hobi, da si boš zapolnila prosti čas Pa brez zamere
|
|
RE: ok, vse tiste, ki veste.... 27.7.2010 12:35:06
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia 1. tipa brcni v rit in se zavaruj sama ne bom. ker se je fuuuul popravil 2. najdi si službo jo ze imam. zacnem 1.9. 3. prenašaj svojega partnerja in se ne pritožuj saj se ne pritozujem in zadnje case se kar lepo prenasava 4. najdi si hobi, da si boš zapolnila prosti čas imam hobi. in sicer RR Pa brez zamere ne zamerim
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?