Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: babica v mb porodnišnici 26.7.2010 20:07:54
|
|
|
|
donat
|
ojla, mene je imela babica Barbara, stara pa je 26 let. bila je super, same pohvale . Vendar pa je imela kratke temno rdeče lase.
|
|
|
|
RE: babica v mb porodnišnici 27.7.2010 21:41:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Babica Barbara. LP Mojca
|
|
RE: babica v mb porodnišnici 29.7.2010 15:27:20
|
|
|
|
jagoda28
|
En čas je bila pri mojem babica Nina. Tudi zelo mlada, super babica ampak mislim da je imela črne daljše lase. Je pa to bilo 3leta nazaj.
|
|
|
|
RE: babica v mb porodnišnici 6.8.2010 10:44:39
|
|
|
|
frutolina
|
jaz sem tudi mela babico Barbaro - kratki rdeči lasje. je bla res vse pohvale!!! no, na koncu sem mela še babico Zlatko....ki pa ni bila ravno ( sicer se je jaz ne spomnim najbolj, ker je prišla proti koncu, ampak je rekel moj da je bla bolj )
|
|
|
|
RE: babica v mb porodnišnici 6.8.2010 20:15:03
|
|
|
|
ninca19
|
sej ne vem več ali je imela kratke ali dolge lase, vem da so bli rdeči in da je bila res fajn. me pa še zanima kako je s tem, če hočeš pri porodu točno določeno babico? lahk to urediš in kako, če ve katera?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?