Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:09:21
|
|
|
|
bini
|
O gospa moja, o mati moja, tebi se vsega darujem. In da se ti vdanega skažem, ti danes posvetim svoje oči, svoja ušesa, svoja usta, svoje srce, sebe popolnoma vsega. Ker sem torej tvoj o dobra mati, varuj me, brani me, kakor svojo last in posest, Amen. :angel:
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:09:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
a ni ta forum bolj primeren za postavljanje takih vprašanj http://www.rkc.si/ Meta. Meta. :zmeden2:
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
:) hvala bini :) Eh, Jana, tam bi me verjetno pojedli, ker jo ne znam na pamet :hudicek: hehe :) Hvala!!!
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:13:13
|
|
|
|
bini
|
ni za kej.. zdej pa hitr na pamet učit :sloncek:
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:14:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
pa deset Oče našev in dvajset Zdravih Marij 8) pa hitro, nič čakat :)-
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 12:32:56
|
|
|
|
Junc
|
A si kej brala ta forum. Pa sej so tam pa čist bolani. Me veseli, da nisem več kristjan kot sem včasih bil. Govor samo o komunistih, pa starih zamerah, NOB, polno sovraštva. Sem mislil da je vera kaj lepega, ko pa te berem mi gre pa na bruhanje :(:hudicek:
|
|
|
|
Amen pod kamen - vprašanje za katoličane 22.7.2005 15:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Junc... sam ena pripomba... Nismo vsi katoličani tako fanatični v svojih verskih prepričanjih. In ja.... če greš malo brat te orto-katoliške forume..... še mene prime, da bi se šla skozlat. Pa sem kar precej v tem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......