TDTP
|
Njej so vzeli kri in dali na preiskave za trave, ki cvetijo od aprila do zdaj, pa tudi za hrano in zaenkrat še niso nič našli! Bile sva od nedelje do četrtka! Zjutraj je imela kopel v hrastovem lubju, enkrat na dan je dobila claritine sirup 2,5 ml proti srbenju, običajno zvečer. Dvakrat na dan pa sem jo mogla namazati z kremami in sicer zjutraj: 20%adavtan, zvečer: hladilno mazilo in na vrh elidel! Ampak imele sva srečo ker sva imele sobo z klimo in nama je zdravnica rekla, da misli, da ji je to full pomagalo, ker ji je vse skupaj hladilo in je zato šel izpuščaj nazaj! V četrtek sva šle domov in po 3 dneh se ji je vse ponovilo, začela sem jo mazati in jih dala sirup, pa ni bilo nič boljše. Potem sem kupila hrastovo lubje in ji naredla kopel, naslednji dan je že imela manj, tako, da mislim da je ravno hrastovo lubje stvar, ki ji je zelo pomagala! srčno me pa zanima kaj je vzrok izpuščajev, a nama je zdravnica rekla, da teste delajo na zdravo kožo in ne zdaj na obolelo! Bile sva tudi pred časom na bioresonanci in so jo testirali od ... do... stvari, pa nič niso našli. Mislim, da bi lahko bila voda od bazenčka, kjer voda stoji kakšna dva dni, ker jo toliko ne zamenjamo vsak dan, daj se niti ne zagreje in mogoče je kakšna mačka bila blizu ali kuža, ne vem! zdaj smo tudi bazen pospravili, pa bomo videli kaj bo!Upam, da se bosta hitro pozdravili, ker to ko otroka tako zelo srbi, pa mu ne moreš nič pomagat samo gledaš ga lahko, nas mamice še trikrat bolj boli!
|