Katy78
|
Meni je po CR (ja, po CR, ko ročno iztipajo maternico, da ja ne ostane kaj notri) ostalo malo posteljice. V bistvu sem po ca. mesecu in pol po CR začela ful krvaveti, ampak res ful (čišča se mi je že par tednov prej umirila), tako da je bilo kar naenkrat vse okoli mene krvavo. Šla sem do G in na UZ je potrdil, da je vidno par mm posteljice. Dobila sem napotnico za v P, kjer so mi v splošni anasteziji naredili čiščenje in rekli, da bom lahko šla drug dan domov. Drug dan pa šok - na kontrolnem UZ-ju so ugotovili, da niso vsega sčistili. Jaz sem totalno popenila in zahtevala G, ki je delal čiščenje. Rekel je, da je bila posteljica tako močno vraščena, da si ni upal še bolj "praskat" da mi ne bi predrl maternice. Jaz sem bila totalno sesuta, ker sem mislila, da grem domov k otroku. Zato sem zahtevala enoposteljno sobo, kjer bom lahko imela otroka. Dobila sem jo brez problema, vendar pa sem se s težkim srcem odločila, da otroka ne bom dala pripeljat v P, ker je bil takrat zunaj peklenski mraz (-15 stopinj), poleg tega pa so me nonstop pošiljali na UZ-je in odvzem krvi, kar pomeni, da bi bil otrok veliko sam v sobi - sestre verjetno ne bi "dežurale" pri njemu, ker so bile itak nonstop leteče in jih je bilo premalo, dela pa preveč. Pa še vse po vrsti so bile prehlajene in smrkave in da bi mi take hodile okoli otroka - ne hvala. K sreči takrat nisem več dojila, tako da nisem imela še tega problema. Nato sem dobila injekcije in tablete (rekli so, da so to umetni popadki) in da upajo, da se bo ščistilo samo, ker sicer bo potrebna še ena abrazija. Po 5 dneh so me poslali domov in čez 2 tedna sem imela kontrolo pri svojem G, ki je potrdil, da ni več sledu o posteljici.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 23.7.2010 11:05:07 >
|