Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:19:52
|
|
|
|
Čiračara
|
Kaj pa dinarčki, ki se dobijo namesto paketa?
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:22:22
|
|
|
|
dinika
|
za paket ne vem, denar pa je nakazan pri prvi porodniški. mislim, pa da dobiš paket pred rojastvom otroka.
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:24:05
|
|
|
|
piščanc
|
odvisno je od CSD-ja. pri nas daje vloge naprej enkrat mesečno, prvega. tako, da če prineseš vlogo zadnjega v mesecu, imaš nakazano že 15., če pa prineseš vlogo po prvem, dobiš šele 15. naslednji mesec
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:25:17
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem dobila denar en mesec pred prvo porodniško :zmeden:
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Piščanec, jst tud.
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:41:41
|
|
|
|
NinKa
|
Denar sem dobila en mesec pred porodniško in 14 dni pred rojstvom. Na naši CSD tut zberejo in jih enkrat na mesec izplačajo. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 9:53:23
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz tako kot piščanc in Kristina. Mi je še sama rekla, da naj čimprej oddam, ker bodo kmalu izplačevali, se pravi je odvisno od njihovega datuma izplačil.
|
|
|
|
paket za novorojenčka... 22.7.2005 14:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kimi, nisem še tako daleč, ampak se mi zdi, da greš z odločbo v otroško trgovino (so v naprej določene) in tam dvigneš paket.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?