Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NUJNO: Kopanje v morju = ni več mleka? 21.7.2010 15:28:47
|
|
|
|
BarbaraO
|
Rodila sem marca, torej je moj palček star dobre 4 mesece. Ker se polno dojiva, me je zaskrbela izjava neke znanke, ki je rekla, da se ti mleko neha delat, če se kopaš v morju (kao mrzla voda ipd.). Običajno na razne čenče ne dam veliko, zdaj pa vseeno ne upam razkirat - sem namreč že na morju in tri dni nisem šla nič vanj. Prosim, nujno mi napišite, če ste dojile in se normalno kopale v morju. Saj logika mi govori, da mrzla voda nima nič s tem - menda ja dojke ne doživijo takšnega šoka, da kar odpovejo, a ne?! Hvala za hitre odgovore in mnenja!
|
|
RE: NUJNO: Kopanje v morju = ni več mleka? 21.7.2010 15:34:32
|
|
|
|
MAŠKA
|
Jaz sem se kopala, ne da bi na to sploh pomislila. Res, da nisem bila ne vem kako veliko v vodi, ampak na dojenju se sploh ni poznalo. Mogoče res ne bi bilo dobro pretiravati predolgo v preveč mrzli vodi, če greš pa malo zaplavat, pa ne bo nobene škode.
|
|
RE: NUJNO: Kopanje v morju = ni več mleka? 21.7.2010 15:37:51
|
|
|
|
romta
|
sama sem bila trikrat na morju ko sem dojila, pa ni bilo nobene spremembe smo se normalno kopali in normalno dojili. Tako da jaz bi se kopala, seveda pa smo tako mi kot tudi otroci različni. Taka je moja izkušnja.
|
|
RE: NUJNO: Kopanje v morju = ni več mleka? 21.7.2010 15:38:00
|
|
|
|
sanosan
|
Jaz sem svojega drugega otroka polno dojila, ko smo bili na morju, mislim, da je bilo takrat konec junija in sem se normalno kopala v morju vseh deset dni (na začetku je bila voda še malo hladna), pa ni bilo nobenega problema z mlekom, tako da mislim, da je to za lase privlečeno. Tudi letos, ko gremo na morje in imam tretjega , ki se bo tudi takrat polno dojil, ne nameravam sedet na plaži in gledat morje, ampak se kopat. Tako da kar veselo v vodo in ne vsega poslušat, kar drugi pravijo.
|
|
|
|
RE: NUJNO: Kopanje v morju = ni več mleka? 21.7.2010 15:45:25
|
|
|
|
sami0804
|
Tudi moja deklica je bila stara 5,5 mesecev,ko smo bili na morju in ni bilo nobenega problema.Mene je v bistvu skrbelo nekaj drugega (no,zdaj mi je smešno,takrat se mi je pa zdela hudo resna stvar ),namreč,kako bo mala zagrabila bradavico,glede na to,da je voda slana in posledično tudi bradavica.Pa se mi zdi,da ji je slan okus bradavice bil še bolj všeč .
|
|
RE: NUJNO: Kopanje v morju = ni več mleka? 21.7.2010 15:49:24
|
|
|
|
BarbaraO
|
Super! Na takšne odgovore sem upala. Zdaj pa veselo v vodo! Hvala vsem!
|
|
RE: NUJNO: Kopanje v morju = ni več mleka? 21.7.2010 19:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
vsaj dodatno dobijo jod moj se ni nič pritoževal... slano ali neslano, glavno da je. nič manj.
|
|
|
|
RE: NUJNO: Kopanje v morju = ni več mleka? 21.7.2010 19:49:25
|
|
|
|
lilip
|
Sem skoraj prepričana, da znanka nikoli ni dojila:P Take so ponavadi najbolj "pametne" glede dojenja. Pri obeh sem se kopala, ko sem dojila, nikoli ni bilo težav.
|
|
|
|
RE: NUJNO: Kopanje v morju = ni več mleka? 21.7.2010 20:24:10
|
|
|
|
ana b
|
Mi imamo doma bazen, pa sem se od 6 tednov po porodu veselo kopala. Sem zmeraj govorila, da grem mleko dat na mrzlo .
|
|
|
|
RE: NUJNO: Kopanje v morju = ni več mleka? 21.7.2010 21:12:10
|
|
|
|
mala bejba
|
Jst ma sedem mesecev staro punčko pa sm se namakala v vodi tud po urco skup,ko je spančkala,pa nis opazla nobenih sprememb na mleku.Pikica je pa še rajš jedla k sm bla slana .
|
|
|
|
RE: NUJNO: Kopanje v morju = ni več mleka? 22.7.2010 23:50:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila z prvo hči na morju,ko je bila stara 8 mesecev pa se ni nič poznalao...lp..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?