Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: dajte mi povedat.... 22.7.2010 20:06:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: Colt Miš, bolj sem imel v mislih tistega kretena ki grozi da te bo ''prefukal, razčefukal,pofukal'' al karkol že. Inteligentno do amena. Če to ni golazen pol ne vem kaj je. aja, tisto pa je ja... je ze blokiran,,,, zdaj isce mojo cifro ... to je ON?!... kaj pa mu je, mater?... kaj je bilo?
|
|
|
|
RE: dajte mi povedat.... 22.7.2010 20:15:10
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: Colt Miš, bolj sem imel v mislih tistega kretena ki grozi da te bo ''prefukal, razčefukal,pofukal'' al karkol že. Inteligentno do amena. Če to ni golazen pol ne vem kaj je. aja, tisto pa je ja... je ze blokiran,,,, zdaj isce mojo cifro ... to je ON?!... kaj pa mu je, mater?... kaj je bilo? ma bedarije...brezveze,,,pol pa ce se najdeta 2 totalno nekompatibila in moxna karakterja, pa explodira
|
|
RE: dajte mi povedat.... 22.7.2010 20:17:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ma bedarije...brezveze,,,pol pa ce se najdeta 2 totalno nekompatibila in moxna karakterja, pa explodira ON in tista "prijateljica" al' kaj?
|
|
|
|
RE: dajte mi povedat.... 22.7.2010 20:18:25
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jaz in on.... pa ne kenslam zaradi njega acc-ja...mi nic ne dela kot bi moralo
|
|
RE: dajte mi povedat.... 22.7.2010 20:20:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* mi nic ne dela kot bi moralo Sem opazila, ja... ampak zakaj bi se pa ON (spet) spravil nate?
|
|
|
|
RE: dajte mi povedat.... 22.7.2010 20:39:20
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
moj dolg jezik....+ njegov dolg jezik...... = ves kaj rata
|
|
RE: dajte mi povedat.... 22.7.2010 20:40:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* moj dolg jezik....+ njegov dolg jezik...... = ves kaj rata To mi je jasno, ja , ampak kaj je bil pa razlog za fight (tokrat)?
|
|
|
|
RE: dajte mi povedat.... 22.7.2010 21:26:08
|
|
|
|
Colt
|
Miš, zakaj mam filing da sta ''nekej mela'' s tem osebkom ki je več kot očitno navaden kreten?
|
|
RE: dajte mi povedat.... 22.7.2010 21:27:53
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* moj dolg jezik....+ njegov dolg jezik...... = ves kaj rata To mi je jasno, ja , ampak kaj je bil pa razlog za fight (tokrat)? isto, kot zadnjic...moja internetna stran... colt, tokrat se motis. nisva imela nic, razen chata in krega
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 11:13:45
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* če ne bi bila ti, bi bila pa kaka druga... no, saj to ji grem raztolmacit In? Se dobita?
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 11:38:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ne.... ne da se ji.... ok, np..... tudi meni se ji ne bo dalo pomagat. ravnokar koncujem "prijateljstvo" z njo po fb-ju
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 11:40:43
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mi je rekla milijonarka, da moram brisat
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 23.7.2010 11:49:11 >
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 11:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška nooooo...daj osebne stvari rešuj na osebni bazi...ne pa tkole javno.
|
|
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 11:44:38
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja, imas prav ja.... samo pismo....
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 11:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška, nič pismo - briši prejšnji post. Ni lepo.
|
|
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 11:55:14
|
|
|
|
Šarki
|
pa popravi podpis k nisi več miška na FB ampak mišonka se pardoniram a si še?? nč jasno
< Sporočilo je popravil Šarki -- 23.7.2010 11:57:12 >
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 11:55:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* mi je rekla milijonarka, da moram brisat Od kdaj pa ti mene tako resno jemlješ ?
|
|
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 11:59:12
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki pa popravi podpis k nisi več miška na FB ampak mišonka se pardoniram a si še?? nč jasno u, točno
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 13:57:03
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
darja, mah...tam eden...ni omembe vredno
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 14:10:41
|
|
|
|
RAKICA2007
|
hmmm... sočne pa je imel, sočne... ej a to je un na FBju ane?
|
|
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 14:11:45
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aham, rakica
|
|
RE: dajte mi povedat.... 23.7.2010 14:15:05
|
|
|
|
RAKICA2007
|
a je bil sam na FBju ... al te je tud kaj tukaj na RR 'lovil' in pljuval po tebi?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?