|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katero opcijo izbrati?
21.7.2010 17:54:57   
ZARA
Jst ji namerno nisem zjutraj dajala nobenih zajtrkov, ker sva vedno prišli direkt na zajtrk. Ponavadi med zadnjimi, itak. Potem je pa tam samo ljubo izmišljevanje, tako je dete vsaj lačno in je. Pri nas je sicer palilo, da sem ji rekla, OK, potem ne greš v vrtec in boš doma danes - ta je bila med hujšimi grožnjami in, ko preštejem do pet (deset,...) bodi v avtu, če ne grem sama. Adijoooooo.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.7.2010 22:53:38   
zinkazi
Ker podpiram vzpodbudno vzgojo, bo v takšnem smislu tudi moj odgovor.

Ker sem mojemu otroku rekla en piškot potem pa v vrtec, otrok pa prosi še za enega, vem, da je še lačen ali pa, da iz tega lahko nastane problem, če bom vztrajala pri odločitvi, samo enega. Postavila sem mejo, ampak tudi upoštevam otroka, ga vprašam zakaj bi še en piškot, če vidim, da na ta način poskuša odložiti odhod bom izpeljala to taktično, da preprečim njegov izpad. Če mi odgovori, da je še lačen upoštevam to in naj poje še enega. Ne glede na njegov odgovor mu povem. Ker si lačen ti dovolim, da poješ še enega, ter se istočasno odpraviva od doma. Otroku sicer postavim meje, ampak ker upoštevam otroka, ga ne pustim lačnega. Drugič vem, da mu dam piškot brez odločitve samo tega. Ostre meje bom postavljala tam, kjer vem, da so potrebne za otrokovo varnost, ali gre za odnos do drugih. Tam, kjer pa se lahko dogovarjava, upoštevam otroka.

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.7.2010 8:39:34   
barni
Zinkazi, vaš odgovor mi je zelo všeč in mi je tudi zelo zelo blizu.

Mislim, da velikokrat naredim tako kot ste napisali, včasih pa imamo tudi mi kakšen izpad. Čeprav vseeno zase menim, da sem preveč popustljiva (no to slišim tudi od drugih) in se včasih vprašam, kako bo na dolgi rok. Samo zaenkrat nam kar gre.

Super ste tudi ostale, toliko mnenj je res fajn prebrat in videt razmišljanje. Iz vsakega se lahko kaj naučiš in potegneš zase ven kaj koristnega, nekatera ti pa res skoraj ogledalo postavijo, da vidiš česar prej morda nisi. 

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.7.2010 11:13:58   
picola1
Jst pa v bistvu, če začne izsiljevat s kakšno stvarjo in vidim, da sem ji brezveze prepovedala (kar se pač itak vsakemu zgodi) in si pač premislim (obenem pa vidim, da stvar res ni pomembna) in ji tisto pač želim dat...no, takrat ji najprej rečem, da naj se umiri in neha izsiljevat, da se bova potem pogovorili. In ji resnično tega ne dam, dokler se ne umiri. Potem, ko neha trmarit, ji rečem, da je res brez veze, da sem rekla ne, da sem prehitro odreagirala in jo pohvalim, ker je nehala trmarit. In ji tut povem, da se z jokom nič ne doseže, da v življenju dosežemo veliko več, če lepo in mirno povemo, kaj bi radi.
Se mi zdi ena taka srednja varianta za take primere, ko si premisliš oz. ko ti gre s časom za nohte ali ko res nimaš energije za poslušanje polurnega jokanja.
Sicer to pali pri moji hčerki, neha jokat takoj ali kmalu, ko ji rečem, da se bova pogovorili o tem, ko bo nehala trmarit in izsiljevat...mogoče eni otroci ne nehajo, ne vem...

Če pa se mi zdi stvar pomembna, potem pa itak ne odstopam pa se lahko dere do konca.

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Prosim komentar
22.7.2010 12:07:33   
roberta
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

c) fizično ga nesem v avto, naj se dere kakor hoče

enako.

itak moraš to narest samo ene 3x, potem pa mu potegne, da z dretjem nič ne bo dosegel in se bo nehal dret.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.