|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   urinski-neg.; krvni-poz.
20.7.2010 20:13:15   
napalmica
Povejte mi prosim, se je kateri zgodilo, da so ji vsi urinski testi nosečnosti par dni po izostanku user posted image  kazali neg. (BC mini), potem pa je šla na krvnega, pa je bil pozitiven?
Hvala!!! Potrebujem malo upanja...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: urinski-neg.; krvni-poz.
20.7.2010 20:24:40   
Anonimen
kolikor vem, je krvni test bolj zanesljiv.
čestitam!

(odgovor članu napalmica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2010 20:30:22   
napalmica
Hja, sem se premalo natančno izrazla: na krvnega še nisem šla, grem jutri, urinski so pa vsi neg., čeprav mi M zamuja 4 dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2010 20:35:02   
Anonimen
a;
počakaj, da zamuja vsaj 1 teden.

da ne boš preveč denarja zmetala za teste;

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2010 20:40:16   
napalmica
Ja, mam še drug problem, grem v soboto na morje, pa bi rada prej vedla na čem sem, da vem ali rabm zalogo vložkov sabo vzet al zalogo folne... user posted image  mah živcira me to, da me ni user posted image  še nikol zamujala in sm bla zmer prepričana, da pa ko bo, da bo pa ziher user posted image  na testku...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2010 20:46:10   
_sanja_*
Sicer nimam izkušenj, ampak kolikor sem brala na rr, moraš iti na dva krvna, da vidijo če hormon narašča, šele potem je potrjeno.

Drugače pa počakaj, da prideš z morja. Jaz sem bila v isti situaciji. Že preden sem šla na morje bi mogla dobit M. Pa sem vzela oboje - tampone in folno. No, tamponov nisem rabila, ker M ni bilo, test sem delala, ko sem prišla z morja, skoraj 14 dni po izostanku, pa ni bilo dvoma o črtahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2010 20:55:46   
Anonimen
sama sem delala samo 1 krvni test (za vsak slučaj sem se želela prepričati, ker sem imela napovedano operacijo pod narkozo).

napalmica, "živčki" tudi vplivajo. sprosti se, s seboj vzemi vložke, tampone in uživaj na morju!

ko sem v drugo zanosila sem bila v podobni situaciji... menstruacijo bi morala dobiti pred morjem,... ali na morju,... sem vsak dan preverjala, če je kaj krvavouser posted image
ko sem prišla domov, sem naredila test in sta se pokazali user posted image

pride, ko je čas.

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2010 20:56:55   
Anonimen
folna je pa vseeno priporočljiva, če imaš željo zanosit. tudi če še nisi noseča.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2010 21:01:53   
napalmica
user posted image user posted image  je sej folne pojem več kot sadja zadnje leto... ok hvala punce, očitno bom mogla res tako narest, tampone pa vložke sabo, eno pivce za živce pol bomo pa vidl user posted image  po mojem res najbolje, da tud beta hcg ne grem delat, ker bo vse neki na pol... upam da pridem nazaj kot user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2010 21:02:10   
Taddy78
Pri meni je bilo nekaj takega...en dan pred krvnim je test pokazal negativno, naslednji dan je krvni pokazal da je nosečnost.
Bila sem na umetni in tam so mi krvni test delali 13 dni po transferju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2010 21:19:58   
lil_
al pa probej CB, ker men je BC mini tut negativno pokazuuser posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2010 9:53:07   
napalmica
Je "krvni test" sam od sebe prišel user posted image , ampak ok, vsaj vem pri čem sem, pa še cel dopust mi ne bo treba študirat al je al ni.
Hvala za mnenja punce pa tistim, ki čakate, čimprej dve veliki user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?