|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uvajanje kravjega mleka
20.7.2010 16:31:26   
naomy
Torej, bliža se čas, ko bomo začeli z uvajanjem kravjega mleka pri našem malčku. Pa me zanima, katero mleko naj uporabim??? Naj povem, da je bil sinček dojen in da zavrača mleko po steklenički, torej ga bom uporabljala v gosti hrani...
Malo sem brskala po netu in najboljše naj bi bilo NEHOMOGENIZIRANO mleko (SVEŽE mleko). Do kdaj se daje dojenčkom to mleko? Kdaj lahko začnejo piti/jesti alpsko mleko?
A katera uporablja mleko Planika? Baje je zelo zdravo in ni ga treba prekuhavati, se samo pogreje.user posted image  
Kaj pa domače kravje mleko npr. iz mlekomata? A je to tudi v redu, ga je treba kaj redčiti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uvajanje kravjega mleka
20.7.2010 17:01:07   
Katy78
Jaz sem začela z navadnim mlekom od Lj. mlekarn, zdaj pa mu dajem Bohinjsko mleko - je isto nehomogenizirano kot Planika le da je meni boljšega okusa pa tudi Planika je precej draga napram ostalim vrstam mleka. Mu pa včasih dam tudi mleko iz mlekomata, največkrat če mi kupljenega zmanjka, kakor ppač nanese. Alpskega nisem pa nikoli uporabljala. Redčila ga nisem nikoli.

(odgovor članu naomy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: uvajanje kravjega mleka
20.7.2010 21:34:41   
bellamia
domače kravje mleko, sem ga redčila, najprej pol pol, potem pa skoz več mleka....

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?