Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 23.7.2010 16:14:23
|
|
|
|
Gina
|
MOgoče koga zanima - tale domač pralni prašek je odličen za odstranjevat zažganine na posodi, lahko tudi prastare, ki jih ne morete z ničimer spucat. Naribajte malo marsejskega mila v posodo (kot če bi v posodi delali pralni prašek), dodajte toplo vodo, pokrijte s pokrovko, pustite 12 ur, premešajte, pustite še 12 ur, malo podrgnite in čudež je tu! Spucano.
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 23.7.2010 16:53:33
|
|
|
|
Adelina
|
Ej Gina, a ti zdaj uporabljaš milo iz Eurospina, ne? A se ti zdi bolšji kot iz DM ali zakaj si prešaltala? A sodo tudi še vedno dobiš v Eurospinu, jaz sem že dvema naročila (sama namreč ne hodim v Spina), pa sta rekli, da jo nista našli.
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 23.7.2010 21:20:58
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina Ej Gina, a ti zdaj uporabljaš milo iz Eurospina, ne? A se ti zdi bolšji kot iz DM ali zakaj si prešaltala? A sodo tudi še vedno dobiš v Eurospinu, jaz sem že dvema naročila (sama namreč ne hodim v Spina), pa sta rekli, da jo nista našli. Prešaltala sem, ker je mnogo večje in mnogo cenejše in še dva sta v pakungi in če mene vprašaš še malo boljše opere, v bistvu je prodajano kot pralno milo, ne za roke umivat in bistvo- nimam alergije nanj niti noben drug od mojih. Sode sploh ne dam več notri. NI nuje po tem. Dam pa malo več praška v boben, saj veš, s časom pridobiš toliko izkušenj, da ti je vse jasno kaj naredit, da bo ql. Sodo uporabljam za pucanje vseh sort drugih reči. KOpalnica pa to. V spinu je soda v večji pakungi, taka kvadrasta škatla je, cca 10x 20cm ali malo nižja. Je belo modre barve - ma naj vpraša kje imajo to, saj imajo prodajalce tam.
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 23.7.2010 21:57:00
|
|
|
|
Adelina
|
Hvala, bom probala še s tem.
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 27.7.2010 6:28:57
|
|
|
|
poli*
|
V evrospinu imajo sodo tam nekje pri sladkorju n pudingih. Pol kilogramska škatla stane samo 0,49€!! Katero milo kupujete tam? mislim, kako se imenuje? hvala
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 31.7.2010 10:13:40
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* V evrospinu imajo sodo tam nekje pri sladkorju n pudingih. Pol kilogramska škatla stane samo 0,49€!! Katero milo kupujete tam? mislim, kako se imenuje? hvala Dexal
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 17.8.2010 20:53:34
|
|
|
|
poli*
|
Hvala Gina- pred tem sem si ga že ogledovala, pa nisem upala kupit, da mi ne bo potem stalo doma. Naslednje kuhanje pralnega sredstva bo s tem milom
|
|
|
|
RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec 7.9.2010 15:02:07
|
|
|
|
JEJ
|
Sem nova na tem področju in zadeve šele raziskujem. Ravno sem porabila "trgovinska čistila" in se odločila, da probam s kisom in sodo. Zanima me, kako naredite to zadevo za pranje perila in kako dozirate? Direkt v boben ali kako?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...
Znižano plačilo vrtcaStroški plačila vrtca so lahko zelo visoki in marsikateri starš si jih ne more privoščiti, zato je še kako dobrodošla po...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?