|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   doma narejen pralni prašek/mehčalec
19.7.2010 16:05:33   
m_o_i
lepo, lepo prosim, ce me lahko usmerite (link) na ti dve temi na forumu; sama namrec ne najdem vec (jaaaa, za naslednjic vem, da je treba dat med priljubljeneuser posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: doma narejen pralni prašek/mehčalec
19.7.2010 21:48:04   
s.
Tukaj je blo govora o tem:
http://www.ringaraja.net/forum/ekolo%C5%A1ka_%C4%8Distila/m_4275771/tm.htm

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2010 16:14:23   
Gina
MOgoče koga zanima - tale domač pralni prašek je odličen za odstranjevat zažganine na posodi, lahko tudi prastare, ki jih ne morete z ničimer spucat. Naribajte malo marsejskega mila v posodo (kot če bi v posodi delali pralni prašek), dodajte toplo vodo, pokrijte s pokrovko, pustite 12 ur, premešajte, pustite še 12 ur, malo podrgnite in čudež je tu! Spucano.

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2010 16:53:33   
Adelina
Ej Gina, a ti zdaj uporabljaš milo iz Eurospina, ne? A se ti zdi bolšji kot iz DM ali zakaj si prešaltala? A sodo tudi še vedno dobiš v Eurospinu, jaz sem že dvema naročila (sama namreč ne hodim v Spina), pa sta rekli, da jo nista našli.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2010 21:20:58   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

Ej Gina, a ti zdaj uporabljaš milo iz Eurospina, ne? A se ti zdi bolšji kot iz DM ali zakaj si prešaltala? A sodo tudi še vedno dobiš v Eurospinu, jaz sem že dvema naročila (sama namreč ne hodim v Spina), pa sta rekli, da jo nista našli.

Prešaltala sem, ker je mnogo večje in mnogo cenejše in še dva sta v pakungi in če mene vprašaš še malo boljše opere, v bistvu je prodajano kot pralno milo, ne za roke umivat in bistvo- nimam alergije nanj niti noben drug od mojih. Sode sploh ne dam več notri. NI nuje po tem. Dam pa malo več praška v boben, saj veš, s časom pridobiš toliko izkušenj, da ti je vse jasno kaj naredit, da bo ql. Sodo uporabljam za pucanje vseh sort drugih reči. KOpalnica pa to.

V spinu je soda v večji pakungi, taka kvadrasta škatla je, cca 10x 20cm ali malo nižja. Je belo modre barve - ma naj vpraša kje imajo to, saj imajo prodajalce tam.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2010 21:57:00   
Adelina
Hvala, bom probala še s tem.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2010 6:28:57   
poli*
V evrospinu imajo sodo tam nekje pri sladkorju n pudingih. Pol kilogramska škatla stane samo 0,49€!!user posted image
Katero milo kupujete tam? mislim, kako se imenuje?
hvala

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2010 10:13:40   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

V evrospinu imajo sodo tam nekje pri sladkorju n pudingih. Pol kilogramska škatla stane samo 0,49€!!user posted image
Katero milo kupujete tam? mislim, kako se imenuje?
hvala

Dexal

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2010 20:53:34   
poli*
Hvala Gina- pred tem sem si ga že ogledovala, pa nisem upala kupit, da mi ne bo potem stalo doma. Naslednje kuhanje pralnega sredstva bo s tem milom user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2010 15:02:07   
JEJ
Sem nova na tem področju in zadeve šele raziskujem. Ravno sem porabila "trgovinska čistila" in se odločila, da probam s kisom in sodo.
Zanima me, kako naredite to zadevo za pranje perila in kako dozirate? Direkt v boben ali kako?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2010 20:57:50   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: JEJ

Sem nova na tem področju in zadeve šele raziskujem. Ravno sem porabila "trgovinska čistila" in se odločila, da probam s kisom in sodo.
Zanima me, kako naredite to zadevo za pranje perila in kako dozirate? Direkt v boben ali kako?

Za perilo rabis samo kis, tukaj je link (nas ekspert je EKOGREEN):
http://www.ringaraja.net/forum/pranje_perila_s_kisom/m_5087859/tm.htm

Soda + kis pa se uporablja za ciscenje kadi, wc skoljke ipd.

< Sporočilo je popravil Freya88 -- 7.9.2010 20:58:47 >

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...
Znižano plačilo vrtca
Stroški plačila vrtca so lahko zelo visoki in marsikateri starš si jih ne more privoščiti, zato je še kako dobrodošla po...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?