Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 8:03:53
|
|
|
|
vesna_b
|
sodelavka je vzela s sabo tudi hčerko, tako da so bili v ambulanti ona, mož, in tamala. sicer pa najboljše, da pokličeš in vprašaš, ker imajo morda različno prakso...
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 8:38:57
|
|
|
|
mayci
|
Jaz mojega 5-letnika nisem vzela s sabo, ker moja G ni ravno pristaš tega... Je bil pa zraven partner, sinčku pa sva pokazala slikico, ki sva jo dobila.
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 9:18:24
|
|
|
|
emina83
|
Jaz sem na obeh NS do sedaj vedno imela partnerja zraven, pri drugi, je šla še tamala zraven, pa je bila veliko mlajša od tvojega sina. Jaz bi ga vzela zraven, zakaj pa ne? Konec koncev pregled je itak samoplačniški in ne vem zakaj bi tamal hodu G na pot za tiste pol urce, sej bo verjetno sedel pri atiju v naročju.
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 10:53:17
|
|
|
|
kristinaj
|
seveda lahko gre.. v drugo je bil z mano moj tata, v prvo pa moja mama :=)))
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 11:47:49
|
|
|
|
Najaa
|
Pri 6,5 letih že veliko razume in bi jaz otroka vzela s sabo. Ma jaz bi zdej, če bi bila noseča, vzela že mojo 3,5letnico. Pred tremi leti pa je po moje brezveze, ker res še nič ne šteka.
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 12:49:10
|
|
|
|
_sanja_*
|
Kaj pa 19 oz. 20 mesčenika? Bi vzele? Meni se zdi, da še čisto nič ne razume, da mamici nekaj v trebuščku raste. Ali pa se dela, da ne ve Gremo pa k dr. Strahovi. Sklepam, da dovoli, ker je prijazna.
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 12:54:56
|
|
|
|
3x mami
|
19-20 mesecnik je premajhen. vprasanje, koliko bi sploh vidva imela od tega al pa bi se morala z njim ukvarjat
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 13:02:31
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami 19-20 mesecnik je premajhen. vprasanje, koliko bi sploh vidva imela od tega al pa bi se morala z njim ukvarjat Ja, verjetno res. Bi ga bilo vsepovsod polno... Sploh glede na njegovo energijo...
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 13:23:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Če na NS pregled gledate kot na cirkuško predstavo, seveda vzemite sorojence, lahko tudi enoletnike, saj se bodo res zabavali. Še posebno ob (bog ne daj) morebitnem šoku ob slabi novici, preveliki NS, morebitnih težavah pri plodu...kar vzemite jih, saj je ultrazvok namenjen zabavi!
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 13:29:59
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če na NS pregled gledate kot na cirkuško predstavo, seveda vzemite sorojence, lahko tudi enoletnike, saj se bodo res zabavali. Še posebno ob (bog ne daj) morebitnem šoku ob slabi novici, preveliki NS, morebitnih težavah pri plodu...kar vzemite jih, saj je ultrazvok namenjen zabavi! Ti najbrž strašiš tudi pri februarkah, kajne? A ti je res tako težko pokazat pravi obraz? Ja, seveda, v 99% je rezultat NS-ja slab, kajne? Dajmo biti vsi napsihirani še pred pregledom.
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 13:33:26
|
|
|
|
ledenaa
|
Pokliči in vprašaj,tako boš vedela 100%. Če se ne bo dobro videlo,ti bo morala narediti vaginalno,zato ti priporočam da sama z otrokom ne greš,ampak da je še nekdo zraven
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 13:37:55
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če na NS pregled gledate kot na cirkuško predstavo, seveda vzemite sorojence, lahko tudi enoletnike, saj se bodo res zabavali. Še posebno ob (bog ne daj) morebitnem šoku ob slabi novici, preveliki NS, morebitnih težavah pri plodu...kar vzemite jih, saj je ultrazvok namenjen zabavi! Saj ne vem, kaj naj rečem. Še dobro, da obstaja funkcija anonimni za take in drugačne cirkusante. Drugače pa takole... Moj je mogoče res še premajhen, bi pa jaz 6,5 letnika absolutno vzela zraven; ker tudi, če bi bilo kaj narobe, mu bo treba razložit. Sem pa vsaj jaz osebno večna optimistka in ne grem na noben UZ ali pregled panična, da bo kaj narobe. Nisem nikoli razmišljala v tej smeri in tudi zdaj ne bom. In ne, UZ ni cirkuška predstava in ni zabava, ampak je pa družinska zadeva. In družina smo vsi. V dobrem in v slabem.
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 22:37:22
|
|
|
|
katra55
|
Jaz sem šla kar sama, ker sem imela vaginalni UZ.
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 19.7.2010 23:10:49
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
JAz sem imela NS pri Dr.Strahovi v Domžalah in je bla moja hčerkica 3 leta stara z menoj v ordinaciji.Sama jo je lepo sprejela,se pogovarjala z njo..ji pokazala...In isto je bilo na 3d-ju.
|
|
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 20.7.2010 7:48:52
|
|
|
|
tincy82
|
Moja hči je stara dobri dve leti in je šla zraven - sicer najprej tega nisva planirala, vendar je potem glede varstva naneslo tako, da je šla zraven. Sedela je pri atiju v naročju dokler se ni naveličala, nato je malo raziskala okolico. Vendar ni bila moteča. Sva se pa dogovorila, z atijem da če bi bila slučajno tečna, bi odšla pač ven v čakalnico. Zdravnica ni imela nič proti, pohvalila jo je, da je bila pridna... Res pa je, da hčere ni ravno zanimalo kaj gledamo na zaslonu. Ko pa je otrok že večji, kot pravite 6 let in pol - pa bi mu bilo verjetno že bolj zanimivo, sploh ko bi šteli prstke in poslušali srčeka... (naša pikica je, na primer, kolcala in je bilo prav zanimivo gledati, ko je kolcnila in cela poskočila zraven, smo se nasmejali)
|
|
RE: Pregled NS in starejši otrok 20.7.2010 8:20:27
|
|
|
|
Mišyka
|
Jst mam namen vzet svojega sinčka, ki je star dobri 2 leti in pol s sabo. Gremo pa k Strahovi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
notečevapali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijoda (
28%)
ne (
47%)
za vse (
0%)
na kater e-mail naslov (
15%)
nikoli (
4%)
za katero kitaro (
6%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!