|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POROKA - AVGUST
21.7.2005 21:38:02   
Nataša R.
Mene pa zanima ali ima katera izmed vas poroko v avgustu? Midva jo imava 27.8. v Radovljici. In če jo ima kako kaj priprave. Meni se je sedaj vse nagrmadilo na kup. Tako, da komaj čakam da bo zanama.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POROKA - AVGUST
21.7.2005 21:42:21   
Pia73
Bejba se tudi poroči avgusta, sicer pa se koala poroči v soboto 23.07, pa anadejka pa še ena 10.09.

(odgovor članu Nataša R.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POROKA - AVGUST
21.7.2005 21:49:52   
gaya
Jst se sicer ne poročim avgusta, ampak septembra na Bledu. Tko da bi mi kake tvoje iszkušnje prav prišle. Sicer ne bova nič komplicirala, ampak fajn je pa mal vedt, kako se drugi pripravljate :). Jst mam zamisel za obleko že, drug teden grem kupit blago, k mi jo bo prijateljica sešila. Gostilna je rezervirana, prstani naročeni. Edin vabila grem izbrat jutri, da se v drugem tednu stiskajo.
Kasneje pa še vse ostalo :).

Neposredna povezava do sporočila: 3
   POROKA - AVGUST
22.7.2005 7:39:21   
Kokola
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Izbrala si najlepši datum: bo že 11 let nazaj.:torta:....(ma smo stari!:ups:). Uglavnem, ne se sekirat: ko bo zašibalo se bo itak odvijalo samo. Vidva dejta samo uživat:love:, ker unih par urc tako hitro mine da niti prav uživat ne začneš.....

Srečno!
Kokola

Pa še kaj javi in kako slikico!:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   POROKA - AVGUST
22.7.2005 8:21:21   
Bejba
Evo, se že fočkam. Midva imava še dva tedna, torej se poročiva 6.8. :bravo:. Ja, sedaj zadnje dni je noro, ko urejava še zadnje podrobnosti. Najbolj me skrbijo stvari, ki niso odvisne od naju - če se bo vse lepo spelalo.
Drugače pa res komaj čakava. Sva šla zadnjič na vajo poslušat najine muzikante in sva bila ful navdušena. Res je veliko dela in organizacije, ampak komaj čakam najin veliki dan ter da ga ne bi bilo nikoli konec 9nebesa.
Vse, ki ste na istem, uživajte v pripravah, posebej pa tistega lepega dne :bravo:.

LP; Bejba :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   POROKA - AVGUST
22.7.2005 11:38:39   
Nataša R.
Ja tudi midva sva že kupila prstane ( zlatarstvo močnik ) reztervirala gostilano ( zaplata , jaz sem blago kupula v Zgoši in sem imela sečo saj so takrat imeli 30% popusta. Sedaj si moram kuputi še čevlje in zanjega tudi. In podobne drobnarije kot so konfeti, rože in podobne stvari ki mi jih bo naredila moja nečakinja. Upam samo da bo kmalu vse za nama. En teden po poroki pa imava za vse ostale še piknik tako, da bo pestro.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......