Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
igračka na košari za spanje 16.7.2010 10:08:19
|
|
|
|
pupika_30
|
Naš sonček bo imel za spanje prvih nekaj mesecev košaro. Košara nima nič tistega dela kot ga ima zibelka, ko gre v trikotnik nad glavo. Ampak ima samo ovalno obliko košare, le ta pa bo oblečena z zunanje in notranje strani v blago. Zanima me, če ima še katera tako košaro, kam potem dati novorojenčku kakšno igračko. Tisti razni metuljčki in podobno, ki se dajo na otroško posteljico, ne pridejo v poštev, ker imajo kar močno plastiko za pritrditi na posteljico, kar pa na košaro ne morem dati. da bi privezala za tiste palčke iz katerih je prepletena košara ne pride v poštev, ker je čez blago. Rabila bi nekaj mehkega, recimo plišastega, ki bi imelo tudi mehko tisto za pritrditi na košaro in ne iz kakšne trde plastike. Mal težko vse napisati, ampak upam, da ste razumele kaj želim vprašati. Tiste, katere imate kaj izkušenj s tem, bi prosila za kak nasvet.
|
|
|
|
RE: igračka na košari za spanje 16.7.2010 10:56:27
|
|
|
|
kajajaka
|
novorojenčku oz. zelo majhnemu otroku ni pomembno kaj gleda, le da je pisano in "prijetno na pogled". Mi smo imeli tudi zibko in sem na levo in desno stran na stranice privezala slinčke z motivom medvedka pooha. In s temi sličicami se je potem pogovarjala, se smehljala... Nič komplicirat, pa nad posteljico tudi ne rabi viseti. Naša je itak na boku zelo dolgo spala in je bilo bolj pomembno da ima ob strani sličice. Tudi v košari vozička sem si pomagala s pisanim slinčkom.
|
|
|
|
RE: igračka na košari za spanje 16.7.2010 11:49:17
|
|
|
|
lenca1
|
Prijateljica je imela na košari nekaj takega, je izgledalo fajn. Imela je tudi neko mehko knjigico iz blaga (obojestranska in se razpotegne v približno 1m, tako da je to potem nastavila znotraj košare-kot namesto obrobe pri navadni posteljici)
|
|
|
|
RE: igračka na košari za spanje 16.7.2010 11:53:21
|
|
|
|
mini86
|
js sm mela pleten košek pa smo ravno tako namonterali vrtiljak gor in tamau ga je zelo porajtu in dostikrat tudi zamotil z njim
|
|
RE: igračka na košari za spanje 16.7.2010 23:21:11
|
|
|
|
pupika_30
|
vse razumem, ampak težko privežem, če pa je košara oblečena v blago.
|
|
|
|
RE: igračka na košari za spanje 17.7.2010 13:27:08
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupika_30 vse razumem, ampak težko privežem, če pa je košara oblečena v blago. ja tud mi smo mel blago..ampak smo pač dvignl blago in namontiral vrtiljak..
|
|
RE: igračka na košari za spanje 17.7.2010 14:15:59
|
|
|
|
Hope2
|
Če bo otrok samo spal not, ne rabi prav nič, ga bo samo motilo. Če pa na vsak način hočeš igračo, pa se blago lahko zareže, in lepo obrobo, skoz pa zahaklaš lok oz kar koli. Lahko kako igračo zašiješ na blago, lahko na blago zašiješ ježke ali knofke in igrače pripneš... znajdi se malo
|
|
|
|
RE: igračka na košari za spanje 17.7.2010 16:32:23
|
|
|
|
pupika_30
|
imam izposojeno košaro in blago, pa ne bi rada gor šivala ali pa kaj rezala
|
|
|
|
RE: igračka na košari za spanje 17.7.2010 19:30:52
|
|
|
|
benika
|
Za tiste 3 mesece, kar bo otroček v košari, igrače niso življenskega pomena in na silo ni potrebno ničesar na košaro šraufat.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.