|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudne bolečine
21.7.2005 17:26:17   
tanyad
lep pozdrav,

1. sem noseča in me vse nenormalno skrbi. Res si želim to najino pikico, ampak strah me je da bi šlo kaj narobe. Sem v 4. tednu in me čez cel dan bolijo jajčniki, bolečina sicer ni neznosna jih pa skoz čutim, a je to normalno?:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čudne bolečine
21.7.2005 17:32:44   
tinkatonka
Povsem normalno. Še marsikdaj te bo špikalo, ker maternica raste in to lahko boli. Tudi jaz sem imela podobne bolečine, pa še skozi sem imela občutek, da bom dobila menstruacijo. Še zdaj imam kdaj tak občutek!

Ne skrbi. Vse bo vredu. :rozica:

Prijetno nosečnost!

(odgovor članu tanyad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čudne bolečine
21.7.2005 17:52:33   
maja215
ne zganjaj panike,povsem normalna zadeva

(odgovor članu tanyad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čudne bolečine
21.7.2005 17:56:23   
Nyah*
Glede teh bolecin sva midva enkrat celo dezurno klicala in z mojim G sem govorila o tem.
Pravijo, da dokler ni krvavitve, ni hujsega, ce pa bi te bolecina drzala neprestano 2-3 dni, je pa fajn se it pokazat.

Drugace smo pac v fazi raztezanja, sprememb v telesu, vse je novo, sploh ce je nosecnost prva. Ene so bolj prozne, druge smo manj in tudi prag bolecine imamo različen, zato pač je razlika med nami.

Mene še danes kdaj trebuh boli za znoret, v nožnici me špika, imam krče, z :duda: pa je vse ok! Predvsem trebuh rad boli tudi zaradi prebave, bodi pozorna na to!

Sprosti se, uzivaj 9nebesa z vsem, kar spada zraven!

Pravijo, da so obcutki unikatni, zato jih moramo uzivati take kot so, od prvega dne 9nebesa do poroda!

Pazi nase :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu tanyad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čudne bolečine
21.7.2005 18:30:34   
tanyad
punce potolažle ste me, hvala zlate ste!

mejte se skrajno lepo:sloncek:

(odgovor članu tanyad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čudne bolečine
21.7.2005 18:41:27   
monja79
Tudi jaz sem imela to cudno bolecino in spikanje v trebuhu. Vsa zaskrbljena :zmeden: in prestrasena :(sem pisala na forum in klicala G.

Sedaj lahko tudi jaz delim navodila, da to ni verjetno nic drugega kot raztezanje maternice in da v tebi raste zivo bitje:duda:, ki si bori svoj prostor. Kar lepo se sprosti in pocivaj, pa bos videla da bo minilo. Dokler ni krvavitve, ni nic hujsega.

Do konca nosecnosti bo menda se cel kup nekega spikanja in novih obcutkov. Pa uzivajmo :sloncek::sloncek::sloncek:v vsem tem dogajanju v nas!!!

Veliko veselja z rastoco pikico:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tanyad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

otrok
symba

koliko otrok imate?

enega (44%)

dva (31%)

tri ali več (25%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!