Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pomoč v gospodinjstvu 2 21.7.2005 15:40:10
|
|
|
|
soncece24
|
k nam pride vsako soboto ob pol 8. jaz al pa mama ji skuhava kavico, potem pa gre in očisti stopnišče, nato pa gre k babici posesat, okna umit, prav pobrisat, kopalnico in wc očistit, babica pa vmes tv gleda. čisto nostavno. dobili pa smo jo na priporočilo od sosedov.
|
|
|
|
pomoč v gospodinjstvu 2 21.7.2005 18:00:20
|
|
|
|
baguSka
|
ja en gospod k je že mau starejši in sam stanuje je tud zraven in gleda TV medtem ko ona kuha, pa pere, pa lika.. ampak če bi jo jst nabavla bi mi blo kr nerodn TV zravn gledat medtem k ona puca :zmeden:
|
|
|
|
pomoč v gospodinjstvu 2 21.7.2005 22:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmm... če najemaš pomoč jo vrjetn zato k nimaš časa k si too busy z drugimi stvarmi in vrjetn ne zato k si lena right? zato vrjetn nauš zravn tv-ja gledala k ona dela, ker maš tacajt vrjetn drug deu, če si pa res lena :zmeden::)- pa saj po rr-ju srfej da bo mislna da delaš neki na računalnik :) lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?