|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hipp kašica-NUJNO
14.7.2010 10:24:08   
lusika
Še vedno sem v šoku. Našemu malemu princu sem prej dala hippovo sadni kašico (jabolko, breskva), kupljeno v Muellerju na Rudniku. Pojeva ene 5 žličc, nakar se pojavijo črne pikice, premešam, not pa ogromen kos plesni. Rok uporabe do 29.4.2011.
Pediatrinja pravi, da ni panike.
Zanima me, komu se to prijavi.

Hvala

p.s. tiste, ki mislite bit pametne, zakaj dajem to in ne svežega sadja, se raje dajte vzdržat, ker se mi tega ne da brat in vem, da sem lenoba, blablablabla....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hipp kašica-NUJNO
14.7.2010 10:40:07   
eva1
Ne HB se nam to še ni zgodilo...sem pa že 1x vrgla stran kašico, ker se je pokrovček upogibal! Ker če se upogiba pomeni da kaša ni dobra, tako da jaz vedno to preverim...a pri tebi je bil kozarček dobro zaprt?
Komu se prijavi ne vem, mogoče na zvezo potrošnikov slovenijeuser posted image

(odgovor članu lusika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2010 10:42:57   
lusika
Ni bi kozarček, tisti paketek kot skutke recimo. 4 skupaj so pakirane in odprl se je čist normalno user posted image

No, najdla, tale je bil:

http://www.hipp.si/sadna_malica_jabolko_breskev

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2010 10:51:22   
eva1
Aha, nisem še nikoli kupila tega..a se mora to hraniti v hladilniku?

(odgovor članu lusika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2010 10:56:21   
lusika
Jaz sem sicer imela v hladilniku, ampak v trgovini recimo je na policah. Sem javila zdravstvenemu inšpektoratu in na Hipp slovenija, pa da vidimo...

Navodila za uporabo in shranjevanje: Hranite pri sobni temperaturi. Kašice ni potrebno pogrevati. Primerna je za malico ali posladek. Po odprtju lahko lonček hranite v hladilniku največ 12 ur.

< Sporočilo je popravil lusika -- 14.7.2010 10:57:40 >

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2010 10:57:21   
eva1
Aha, no jaz itaka ne zaupam tej plastiki, ne vem tisto v kozarčkih se mi zdi vseeno boljše..čeprav se bolj redko poslužujem teh kupljenih kašic

(odgovor članu lusika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2010 10:59:10   
lusika
Mah sej jst tud, to imam če kam grem, recimo. Danes pa sem bila tolk lena, da se mi res ni nič dalo in sem mu kr tole dala user posted image  

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2010 12:34:28   
urshak
Lej, to se zgodi. Pred kratkim smo tule pisali o skutkah ljubljanske mlekarne, ki so bile plesnive, pa so bile tudi še uporabne. Si pač imela smolo in naletela na takšno. Če je nisi zavrgla, jo nesi nazaj, ali pa jim pojdi tja povedat.
Ti pa verjamem, da si se ustrašlauser posted image

(odgovor članu lusika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?