Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 12.7.2010 17:38:30
|
|
|
|
anckabancka
|
Mi dobimo v kratkem 4.otroka pa bomo imeli še naprej enoprostorca - 1 sedež v prtljažniku. Vendar moramo zdaj nujno nabavit steršne nosilce in kufr za na avto. Tudi pri petem, bi imeli verjetno enak avto. Drugače pa poznam družine, ki si pri več otrokih omislijo kar kombi. Kakšen WW transporter ali Opel vivaro...
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 12.7.2010 17:53:20
|
|
|
|
j6
|
A ni pr enoprostocih tako, da če daš dodaten sedež, ni skoraj nič pritljažnika. Edino mislim da so sharani malo večji, ne vem.
|
|
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 12.7.2010 19:27:03
|
|
|
|
Isabellabina
|
Pri nas imamo Peugeota 807 in je super.,tud dovolj prostora če damo vse sedeže noter.....saj ko kam gremo vsi jih itak mormo dat
|
|
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 12.7.2010 21:46:59
|
|
|
|
melanija
|
Mi imamo 4 otroke, peti je v planu, že sedaj vozim Renaul Trafic, ga ne zamenjam za noben drug avto. Dovolj prostora, tudi ko so vsi sedeži not. Še vedno lahko vse spravimo noter brez omejitev in omejevanja kaj vzeti in kaj ne.
|
|
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 12.7.2010 22:21:13
|
|
|
|
urška
|
prijateljica ima 5 otrk. imajo pa S-maxa. so ga imeli že, ko sta imela "samo" 4 otročke
|
|
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 13.7.2010 7:51:24
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Js sem enkrat dobila za nadomestni avto grand espacea in sem se v njem kar fajn počutila. Je bilo fulllll prostora...
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 13.7.2010 7:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Mazda 5 za vas potem ni ... je sicer registrirana za 7 oseb, samo v 2. vrsti je srednji sedež bol za okras, če pa še zadnja dva dvigneš pa ni skoraj nič prtljažnika ... je pa idealen za 4 člansko družino. Prijatelji, ki imajo 4 otroke imajo pa Avensis Versota in so zelo zadovoljni, ker so v 2. vrsti vsi trije sedeži dovolj široki in če sta sedža v 3. vrsti dvignjena ima še vedno povsem zgleden prtljažnik zadaj.
|
|
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 13.7.2010 7:57:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: melanija Mi imamo 4 otroke, peti je v planu, že sedaj vozim Renaul Trafic, ga ne zamenjam za noben drug avto. Dovolj prostora, tudi ko so vsi sedeži not. Še vedno lahko vse spravimo noter brez omejitev in omejevanja kaj vzeti in kaj ne. Ko enkrat vidiš, kakšen luksuz je kombi, ne zamenjaš več Poleg vseh navedenih prednosti, je tudi udobnejši in mene nikoli ne boli križ. Prej me je po daljši vožnji v vsakem klasičnem osebnem avtu križ po nekajurni vožnji tako pekel, da se mi je rolalo... Pa meni je lažje voziti kombi kot os. avto, imaš več pregleda na cestišče med vožnjo. No, mi imamo Opel Vivaro, Traficovega brata dvojčka
|
|
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 13.7.2010 11:00:54
|
|
|
|
vaney
|
Mi imamo Scenica, ni ga čez udobje in preglednost, pa prostora ima tudi dost Pred dnevi smo se vrnili iz enotedenskega dopusta na morju z dvema majhnima otrokoma...imeli sabo 2 vozička, prenosno posteljico z jogijem, velik kovček, študentski ruzak, 3 navadne ruzake, hladilno torbo, kozmetični kovček, igrače za starejšega, blazine, bazenček, nekaj vrečk ala Špar, pa je šlo vse brez problema v prtljažnik in še polica je ostala gor Aja, smo pa ven vzeli srednji zadnji sedež in precej pridobili na prostoru
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 13.7.2010 11:16:59
|
|
|
|
country
|
Jaz imam sicer tri otroke, ampak sva z mojim vseeno gledala tudi večje variante - trenutno imamo škodo octavio karavana in fabio. No, ugotovila sva, da je kombi 1. cenejši (!) od enoprostorca in 2. imaš tudi prostor za prtljago in vse otroke hkrati. Tako da bi pri nas v primeru večih otrok lepo nabavili kombi.
|
|
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 13.7.2010 11:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney Mi imamo Scenica, ni ga čez udobje in preglednost, pa prostora ima tudi dost Pred dnevi smo se vrnili iz enotedenskega dopusta na morju z dvema majhnima otrokoma...imeli sabo 2 vozička, prenosno posteljico z jogijem, velik kovček, študentski ruzak, 3 navadne ruzake, hladilno torbo, kozmetični kovček, igrače za starejšega, blazine, bazenček, nekaj vrečk ala Špar, pa je šlo vse brez problema v prtljažnik in še polica je ostala gor Aja, smo pa ven vzeli srednji zadnji sedež in precej pridobili na prostoru In kam bi v tvojem primeru dali še 3 otroke in njihovo partljago?
|
|
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 13.7.2010 12:54:35
|
|
|
|
neanja duo
|
Ko enkrat vidiš, kakšen luksuz je kombi, ne zamenjaš več Poleg vseh navedenih prednosti, je tudi udobnejši in mene nikoli ne boli križ. Prej me je po daljši vožnji v vsakem klasičnem osebnem avtu križ po nekajurni vožnji tako pekel, da se mi je rolalo... Pa meni je lažje voziti kombi kot os. avto, imaš več pregleda na cestišče med vožnjo. No, mi imamo Opel Vivaro, Traficovega brata dvojčka se podpišem......imamo pa 3 otročke
|
|
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 13.7.2010 13:06:16
|
|
|
|
vaney
|
ups, sem spregledala, da govorite o 5 otrocih...no, če bi imela 3, pač ne bi zadnjega sedeža jemala ven in bi bil prtlajžnik precej bolj poln, za več pa...grand Scenic in trugo na streho, ali pa prikolico zraven, če ne pa kombi...jao, se nisem nikoli niti ukvarjala z mislijo o več kot 3 otrocih, tako da nimam preveč pojma o tem
|
|
RE: avtomobili za velike druzine 13.7.2010 14:08:39
|
|
|
|
j6
|
Hvala za informacije, se pa zelo strinjam s teboj neanja duo,da ga cez prostornost ni. Se tudi mi zelo nagibamo k oplu vivaro,ki je cenovno kar sprejemljiv.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?