Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacija med nosečnostjo 12.7.2010 9:02:59
|
|
|
|
3x mami
|
poznam neucakanost, ampak nasvet: poskusi odmisliti in test opravi en teden po izostanku (!) menstruacije.
|
|
|
|
RE: menstruacija med nosečnostjo 12.7.2010 10:20:25
|
|
|
|
Felicita
|
menstruacije med nosečnostjo ne moreš imet. sploh. ker menstruacija in nosečnost se izključujeta, saj je menstruacija 'čiščenje' maternice po ciklu, v katerem ni prišlo do oploditve; med nosečnostjo imaš lahko samo krvavitve. naredi test, ampak če je M prišla točno in je normalna, potem je možnost zanositve praktično nična.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: menstruacija med nosečnostjo 13.7.2010 11:45:39
|
|
|
|
lananai
|
Jst sem mislila, da imam M, popolnoma sem bila prepričana. Niso bile redne, krvavitev je bila močna. Vseeno sem kak teden po tistem naredila test. Bilo je pač poletje in žurke - nisem hotela preveč popit, če slučajno... Sploh ne vem, zakaj sem test delala. Ampak bilo je prvič, da nisva pazila, samo 1x in bila sem malo panična, kaj pa če... In sta bili 2 črtici! Sem bila kar v šoku, čeprav je bil planiran. Je bilo pa to samo prvič (vgnezditvena krvavitev?), potem ne več.
|
|
|
|
RE: menstruacija med nosečnostjo 13.7.2010 13:20:35
|
|
|
|
uršula83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita menstruacije med nosečnostjo ne moreš imet. sploh. ker menstruacija in nosečnost se izključujeta, saj je menstruacija 'čiščenje' maternice po ciklu, v katerem ni prišlo do oploditve; med nosečnostjo imaš lahko samo krvavitve. naredi test, ampak če je M prišla točno in je normalna, potem je možnost zanositve praktično nična. Točno tako!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?