Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 15:31:41
|
|
|
|
eva1
|
Dvodelne, se lažje preoblečt, ni tistega mnokrega občutka po trebuhu...
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 15:46:43
|
|
|
|
emma83
|
Jaz sem v 23. tednu in imam dvodelne, si ne predstavljam, da bi bila v enodelnih.
< Sporočilo je popravil emma83 -- 10.7.2010 15:47:18 >
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 17:16:22
|
|
|
|
mayci
|
Enodelne bljak... Jaz sem bila na morju tudi tam nekje pri 32. tednih, pa sem imela čisto navadne dvodelne.
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 17:19:35
|
|
|
|
Eva19
|
lani na morju v 6 mesecu nosečnosti...obvezno dvodelne kopalke
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 17:44:55
|
|
|
|
katra55
|
Jaz sem imela dvodelne kopalke.
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 18:00:31
|
|
|
|
S*
|
Jaz grem jutri na morje 26 in 27 teden in bom tudi imela dvo delne kopalke.
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 19:58:14
|
|
|
|
maca81
|
Dvodelne absolutno! Kolegica ima tankini-so tud luštne!
< Sporočilo je popravil maca81 -- 10.7.2010 20:01:20 >
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 20:56:48
|
|
|
|
šrimpf
|
dvodelne! kakšen argument pa imajo tiste, ki te prepričujejo za enodelne?
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 21:12:42
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
lansko leto v tem casu sem se kopala v aquaparku....se pravi v 35-36.-em tednu. navadne dvodelne kopalke, ko sem pa paradirala po kopnem, pa sem si pod prsa, cez treeeeeebuh navezala pareo.
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 21:18:10
|
|
|
|
ronja
|
V dvodelnih, itak. Enodelne so fajn edino za na bazen, za trening, ker res bolj stojijo na mestu. Ampak ravno fejst verjetno ne boš trenirala na morju, boš bolj na izi plavala in poležavala, tako da za to so pa dvodelne zakon- čim manj, tem boljše (če jih že moraš met ).
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 22:14:18
|
|
|
|
jaša2
|
IZVIRNO SPOROČILO: šrimpf dvodelne! kakšen argument pa imajo tiste, ki te prepričujejo za enodelne? da ne sonce direkt na bebiko pripeka. ko se itak ne praži na soncu, kot morda v normalnem stanju. tak da ste me potolažle.
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 10.7.2010 22:37:16
|
|
|
|
isobel
|
Sem tudi imela dvodelne, ampak zato, ker nimam enodelnih. Sem pa na kopališču videla kar nekaj nosečk in so vse imele dvodelne kopalke. Trebuh pa sem si hotela pokriti zaradi tistih modrih žil, ki so zelo vidne ob strani trebuha, ker me že marsikdo od domačih težko gleda v gol trebuh.
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 11.7.2010 16:10:55
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaša2 IZVIRNO SPOROČILO: šrimpf dvodelne! kakšen argument pa imajo tiste, ki te prepričujejo za enodelne? da ne sonce direkt na bebiko pripeka. ko se itak ne praži na soncu, kot morda v normalnem stanju. tak da ste me potolažle. Ene ženske pa res znajo zafrustrirat človeka. Verjetno nimajo drugega dela, kot da pametujejo. Ti kar brez slabe vesti obleci dvodelne kopalke. Sonce nikakor ne bo pripekalo na bebija, ker on je v tvojem trebuščku zelo lepo zavarovan s plodovnico, ki se počasi segreva, tako kot ostale vode. Ko boš ti že crkavala na soncu, bo njemu še vedno čisto lepo v bušiju, zato kar brez skrbi! Bolj je sonce nevarno zate, kot zanj. Lepo dosti vode popij in uživaj!!!
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 11.7.2010 21:45:31
|
|
|
|
žabica13
|
V petek ko sem bila v 34. tednu sem se čisto brez sekiranja kopala v dvodelnih koaplkah in to še v takih s špagico ob strani mislim da je bil to moj edini letošnji izlet na morje, in mi še na kraj pameti ni padlo da bi si zaradi nosečnosti nove kopalke kupila. Pa tudi če bi šli za dalj časa bi imela iste. Naj še buši občuti malo sončka, zakaj bi skrivale naše buškote, saj so lepi
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 11.7.2010 22:09:57
|
|
|
|
tannya
|
Definitivno dvodelne, navadne. Si ne predstavljam, da bi si morala vleči enodelne čez trebuh.
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 12.7.2010 12:02:33
|
|
|
|
roberta
|
dvodelno. absolutno. jaz sem bila na morju, ko sem bila 38. tednov in je bilo super v dvodelnih kopalkah
|
|
|
|
RE: na morje - enodelne ali dvodelne kopalke? 12.7.2010 14:45:55
|
|
|
|
tinkamarinka
|
Dvodelne so lahko problem le v primeru, da imaš strije na trebuhu. pa še to rešiš tako kot miška :-) Pa glede strij ne mislim tega, da bi ti bilo nerodno, ampak, da potem ne bodo pobledele, če jih sonce zasmodi. Otroku pa res ninma kaj biti, vsaj po mojem. Ker če boš kao otroka pregrela, bo tebe itak prej infarkt od vročine :).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?