barni
|
Rada bi vaše izkušnje; očitno se ne moremo znebiti težav. Zdaj ko smo se pozdravili in nimamo več vročine in drugih prehladnih znakov, so ostale te nemirne noči. Najprej sem mislila, da gre zgolj za nemirno spanje, samo danes sem otroka v spanju opazovala in mislim, da jo nekaj muči. Zaspala je bp. Po cca uri in pol se je zbudila s stokanjem (pa niti ne vem a se je res zbudila ali ne), brcanjem, zvijanjem in iskanjem udobnega položaja. Potem je spustila rafal vetrov in se umirila, mislim, da se je šele potem zbudila ko sem jo prašala, če jo kaj boli, pa je rekla ne in je zaspala nazaj. Čez cca. eno uro se je zadeva ponovila, isti potek. Sem jo spet prašala, če jo kaj boli, pa mi je rekla da ušesek In ko je spustila rafal, se je obrnila in zaspala nazaj do jutra. Sem uho pretipala po dolgem in počez, pa ni niti trznila. Mene je uho vedno neznosno bolelo, če je bilo vneto. TO se nam dogaja zdaj že 5. noč. Prej sem mislila, da je samo nemirno spanje po virozi ali cepljenju, samo tole mi je pa že malo čudno. Doma ni kakala že od torka, v vrtcu pa ne vem, ker nikogar ne dobim, da bi ga lahko prašala (mala mi je rekla, da je kakala, samo nisem ziher, zdaj pa sploh dvomim). Zdaj sem zmedena; jo boli uho ali trebuh? In to brez vročine. Je pa že v torek jamrala da jo boli trebušček, pokakala je nekaj bobkov in to je to. Zmedena sem, ker je čez dan ok, nič ne jamra, samo občasno ima histerične napade, pa ne vem a je kaj povezano ali ne. Je in pije normalno. Kaj se to dogaja? Bom klicala zdravnico, ko jo bom uspela dobiti ali kogarkoli na telefon v ZD.
|