|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi bilo to?
8.7.2010 21:00:20   
drejčy

Moj sonček, star 16mesecev, je dobil po prsih in delno trebuščeku izpuščaje.Najprej sva mislila da je zaradi vročine, pa mu še vedno ne mine.Se mi zdi da jih je vsak dan več.Pa je lahko oblečen, edino kaj si dekico zvečer tišči k sebi.Ker drugače je zdrav.Nima vročine, ni siten in ima tek.Skratka vse je čisto normalno.Bomo šli k pediatru, ampak sem hotela še prej vprašati tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi bilo to?
8.7.2010 21:05:11   
blaža
Alergija na sonce? a je rdeč osip? Brez claritina najbrž ne bo šlo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2010 21:08:40   
drejčy

Pa ni bil nikoli zgoraj brez majčke user posted image ker drugje ni nikjer nobenega izpuščaja, le naprejuser posted image .Pa po vročini in velikem soncu sploh ne hodima vem, le rano zjutraj, če pa dolgo spi pozno popoldan.Ostalo smo vse v senci,...Je vseeno možno?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2010 21:10:45   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: drejčy

Pa ni bil nikoli zgoraj brez majčke user posted image ker drugje ni nikjer nobenega izpuščaja, le naprejuser posted image .Pa po vročini in velikem soncu sploh ne hodima vem, le rano zjutraj, če pa dolgo spi pozno popoldan.Ostalo smo vse v senci,...Je vseeno možno?

ma pol pa lahko da ni, če ni bil brez majčke na sončku. Mogoče je pa vseeno od vročine. kaj pa kaka hrana? Ma po mojem, če mu daš sirup Claritin, ki je proti alergijam, bo ok. No vseeno pojdi prej do pedijatra, al pa pokliči tja, pa ti bojo svetovali.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2010 21:18:45   
drejčy

Sem sedaj malo prebirala po forumu?In prišla do ugotovitve da je mogoče šesta bolezen user posted image Vsekakor bom vprašala P

Aha še to, hrane ni bilo nobene nove.

< Sporočilo je popravil drejčy -- 8.7.2010 21:19:46 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2010 21:30:08   
BAMBINA_
6. bolezen ni, ker pri tej je eden od značilnih simptomov pred osipom visoka temperatura. Se pa tudi našemu malemu v obdobju tele vročine pojavljajo pikice po trupu, vratu.. Po tuširanju ga namažem z Bepanten plus, kar pomaga toliko, da pikice izginejo, vendar se naslednji dan, če je vroče, ponovno pojavijo. Če boš izvedela kaj koristnega (kaj pomaga) prosim sporoči user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2010 21:32:24   
drejčy

bambina ni problema.Upam da bom jutri že pametnejša user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2010 21:34:15   
lilip
Moja je tudi imela male rdeče pikice (spredaj skoraj do popka, pa tudi po hrbtu) in je pediater rekel, da so vnete lojnice, ker ji je bilo verjetno prevroče. Je pa samo izginilo.

< Sporočilo je popravil lilip -- 8.7.2010 21:35:08 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2010 22:00:45   
valči
Škrlatinka?
Naša najmlajša jo tenutno preboleva.V četrtek je dobila vročino,apetit slab,vročina malo padla,malo zrasla.Nato razmišljam med vikendom,kaj naredit,najraje imam našo P.A je v nedeljo dobila vročino čez 39 in osip po trebuščku,prsih in rokah.Tak drobčken,rahlo rdeč.

Dežurna naju pošlje direkt na pediatrijo,češ,da je najbrž pljučnicauser posted image
Grlo ful gnojno in mandeljni vneti,sinusi zabiti.Sumi na škrlatinko.Vzame bris žrela in kri in dobimo diagnozo in 10 dni AB Ospen.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2010 7:55:04   
lojska
Mi imamo isto samo, da se je začelo pri dveh tednih in je trajalo do enega meseca. Kopala sem jo v kopeli iz hrastovega lubja (čaj se dobi v lekarni) in je zelo pomagalo. Potem ko pikice zginejo ostane precej suha hrapava koža zato jo mažem s bepantenom. Mi smo imeli posip po celem lasišču, po ličkih, čelu, vekah, ušeskih in vratu, zgledalo je resnično grozno ampak čim sem pričela s hrastovim lubjem je bilo bolje. No sedaj smo stari 6 tednov in, ker je bilo bolje je že cel teden nisem kopala v lubju pa se je spet pojavilo :( Mislim, da je za to kriva vročina.

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2010 8:02:10   
3jesončki
lahko je 6. bolezen. naš malček jo je prebolel brez vročine.

(odgovor članu lojska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2010 8:09:03   
kristinaj
lahko je od vročine, alergija na sonce.. ko smo prišli na morje sta tudi moja dva postala vsa pikasta po trebuhu in hrbtu... in še sedaj po tednu dni doma sta vsa hrapava če jih pobožam, prow čutim kje so bile pikice...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.7.2010 12:23:16   
mini86
mi pa ko smo bili drugi teden na morju je tud dubu pikice povsod..še po podplatih in dlaneh..razen po obrazu..je bla pa sm pa tja ta pikica vodena oz kokr mehurček
je jedel breskve-ok ampak alerija na to bi zginila v rečmo enem do dveh dneh pa so pikice trajale skor en teden
sonce-ok samo kako hudiča bi dobil pikice po stopalih-pa ponavadi je alergija na sonce po prsih, ramenih..
vročina-ok samo tudi v vodi niso šle nazaj..včasih jih je bilo mal več drugič manj..največ po stegnih..pa ponavadi je od vročine trebuščk in hrbet in zginejo ko se shladi

tko da se mi tud sanja ne od česa bi bilo lahko..
ma pa še zdj en teden po tem mal pikic po stegnih kokr hrastice samo se ni nič prasku

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2010 12:29:09   
petea
Vem za kar nekaj otrok, ki so imeli take rdeče pikice, P pa so jim postavile diagnozo viroza.

Izogibati se soncu, tuširati z mlačno vodo, otroka imeti oblečenega zračno, pa bo verjetno v roku enega tedna minilo. V primeru poslabšanja pa seveda k zdravniku.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.7.2010 12:41:47   
dreamhorse
Četudi bo claritin rešil težavo, pa ne bo odpravil vzroka.. jaz bi šla k pediatru ali vsaj poklicala in vprašala, kaj bi lahko bilo...
Morda je pa res lahko samo od vročine... če je z otrokom vse v redu (jj, nima vročine, je dobre volje, potem ni nič hudega)

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?