|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: đizs....
8.7.2010 14:16:25   
Naja31
Bolano.
To ni zdrav odnos do otroka.

Poznam eno, ki skoz jamra kako njen mož še nikoli ni odpeljal obeh otrok skupaj na sprehod, pa je mlajši star že skoraj 2 leti. V isti sapi pa pove, da mu sploh ne zaupa dovolj, da bi oba peljal na sprehod in mu tega ne dovoli.
Ja, fak, no, potem se pa pritožuje kako je utrujena.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.7.2010 14:50:25   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Jaz bom pa tako rekla...Če so moje prijateljice, jih spoštujem in ne pljuvam javno o njihovih navadah. Sploh pa se ponavadi take stvari drugače berejo, kot so v realnosti. In vprašanje, kaj bi na vaše vzgojne metode imele one za povedati...

Pod to pa se podpišem. Pa naj gre za znanko ali prijateljico, no big deal. Poveš svoje mnenje direktno in odprto, če čutiš, da imaš kaj pametnega svetovati. Če pa ne, potem tudi opravljat ni treba. Pa čvek gor ali dol.

Se vidi, da je čas kislih kumaric.... Pa brez zamere.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.7.2010 16:45:52   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Jaz bom pa tako rekla...Če so moje prijateljice, jih spoštujem in ne pljuvam javno o njihovih navadah. Sploh pa se ponavadi take stvari drugače berejo, kot so v realnosti. In vprašanje, kaj bi na vaše vzgojne metode imele one za povedati...

Pod to pa se podpišem. Pa naj gre za znanko ali prijateljico, no big deal. Poveš svoje mnenje direktno in odprto, če čutiš, da imaš kaj pametnega svetovati. Če pa ne, potem tudi opravljat ni treba. Pa čvek gor ali dol.

draga pety78 in Nika v službi, ta kolegica ve kakšno je moje mnenje, to ni opravljanje ker je tudi sama uporabnica RR.

tudi ona sama se zaveda, da komplicira 100/h in da je ves cirkus okrog otroka res tu mač....ampak pač ne more iz svoje kože.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.7.2010 17:52:58   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

oblači ga stiktno v bombaž

Če odmislim ostala pretiravanja, se mi to ne zdi ne vem kak greh.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.7.2010 18:06:04   
Spark
Likam že dolgo ne, sesam pa tudi vedno manj. Perem samo še perilo in posodo. Na kavču imam deko user posted image , da se ne rabim ukvarjat s čistočo. Vidim pa samo še prah okoli TV pa še tega gledam že en teden. Ga bo treba spucat.
Dobro da to niso moje prijateljice, ker bi jih kap zadela, pol pa bi jih morala peljat na infekcijsko kliniko.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.7.2010 19:28:03   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Likam že dolgo ne, sesam pa tudi vedno manj. Perem samo še perilo in posodo. Na kavču imam deko user posted image , da se ne rabim ukvarjat s čistočo. Vidim pa samo še prah okoli TV pa še tega gledam že en teden. Ga bo treba spucat.
Dobro da to niso moje prijateljice, ker bi jih kap zadela, pol pa bi jih morala peljat na infekcijsko kliniko.

Uf pod tole se pa lahko podpišem, razen, da likam na vsake kvatreuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.7.2010 19:38:13   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Uf pod tole se pa lahko podpišem, razen, da likam na vsake kvatreuser posted image

še ena tuki user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.7.2010 19:38:47   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

oblači ga stiktno v bombaž

Če odmislim ostala pretiravanja, se mi to ne zdi ne vem kak greh.

To pa tudi jaz. pa sebe tudi, ne maram umetnih materijalov.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.7.2010 19:39:33   
blaža

se tudi jaz strinjam s tem.

Steve Jobs

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.7.2010 19:53:08   
Anonimen
a se vam to zdi normalno oz. se katera najde v tem pisanju?

Vsak po svoje, a ne?

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
8.7.2010 23:30:42   
TaMaSa
Meni se ne zdi niti pod razno grozno. Ko sem zacela brati, sem se bala,da bo spet o kakem zapostavljanju otroka.  Se HB, da je tako skrbna, ceprav seveda pretirava. Itak je prvi otrok, pri drugem bo ze bolje.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.7.2010 23:40:25   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

user posted image user posted image  bogi otrokuser posted image user posted image

upam da bodo čim manj v bolnici preživeli

naša je zvečer po preživetem popoldnevom zunaj  takšna, da črna voda teče od nje

podpis pod bučko.

naša dva sta tudi črna od umazanije, pa mali plazi s kratkimi hlači in brez zoknov po betonu, pa kape ne nosi, pa ko je toplo, ga ne zavijam v dekne in ne dajem traka na glavo.
me je kar strah, kaj bo, ko bosta šla v vrtec, in bosta umazana ... nekatere mame me bodo imele za noro, ker bosta šla v trenirki in se ne bom sekirala, če bosta umazana ...
a sama pokličem na CSD, al naj drugi user posted image user posted image user posted image user posted image

bogi njen otrok user posted image , po moje sploh ne bo plazil, ker itaq, lahk se umaže in potem bo letala z njim po razvojni, zakaj ni nobenega napredka, ne bo pa povedala, da ga nima na tleh, ker se lahko umaže ... upam, da je tole res črn scenarij, in ga ne bo uresničila 

< Sporočilo je popravil barika -- 8.7.2010 23:44:26 >

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.7.2010 6:24:44   
end1

draga pety78 in Nika v službi, ta kolegica ve kakšno je moje mnenje, to ni opravljanje ker je tudi sama uporabnica RR.

tudi ona sama se zaveda, da komplicira 100/h in da je ves cirkus okrog otroka res tu mač....ampak pač ne more iz svoje kože.

in kaj ti reklamo delaš al kako? ja no pa poleti, ko je zunaj prevroče tud tako branje paše!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.7.2010 7:24:45   
mojamura
end1 zakaj bi ji reklamo delalauser posted image ....vprašam pač samo za mnenje ostalih tukaj.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.7.2010 9:48:43   
end1

end1 zakaj bi ji reklamo delalauser posted image ....vprašam pač samo za mnenje ostalih tukaj.

meni ta "đizs..."sliči bol na opravljanje, ko pa na mnenje. In kaj zdaj ko si dobila par menj, ji boš lahko svetovala al kako, aja saj bo sama prebrala "kolk je nemuna in bolana ..."

svašta...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.7.2010 10:09:00   
legenda_m

a sama pokličem na CSD, al naj drugi user posted image user posted image user posted image user posted image

bom jst

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
9.7.2010 13:38:34   
Lenči_
hmmm user posted image user posted image user posted image

vsak naj pred svojim pragom pomete, bo imel sigurno dosti za počet! Drugače sem pa danes videla mamico tiščat z eno roko voziček z dojenčkom v drugi pa je imela čik in ga vlekla kot nora! Nagravžno je zgledalo!

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 42
9.7.2010 13:41:27   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: end1

meni ta "đizs..."sliči bol na opravljanje, ko pa na mnenje. In kaj zdaj ko si dobila par menj, ji boš lahko svetovala al kako, aja saj bo sama prebrala "kolk je nemuna in bolana ..."

svašta...

glej naslov teme je tak kot pač je. če ti ne paše je enostavno ne beri. super pa je da kaj napišeš. ampak glede odebeljenega texta pa ti tudi jaz lahko napišem:

ja svaštauser posted image

< Sporočilo je popravil mojamura -- 9.7.2010 13:43:24 >

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.7.2010 22:00:20   
modrasmotka
pri nas likamo sploh ne.sesamo 1x na teden.mala pleza po alsfaltu brez nogavic v kratkih hlačah,danes sva šle po vrtu rit je bila ko pujsek.bolj ko je umazana bolj je vesela.
boga ta tvoja znanka.ko bo otrok prišel v obdobje ko ga bo hranila in bo vsako hrano iz rokami iz ust vzel pa po lasah namazal.user posted image
meni je pa tema zanimiva,da mal vidiš kako šele drugi komplicirajo pri svojih otrocih

miska muce ste potem umili zaraščeno umazanijo iz kolen?user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 44
12.7.2010 16:19:01   
*miska.mcc*

ne!
ker ne gre stran! z varekino pa sirkovo krtačo je pa ne mislim drgnit.
bo imela pač črna kolena, dokler ne bo fajn shodilauser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.7.2010 23:57:45   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

ne!
ker ne gre stran! z varekino pa sirkovo krtačo je pa ne mislim drgnit.
bo imela pač črna kolena, dokler ne bo fajn shodilauser posted image

probi radirkasto gobico iz Dm-a, mullerja, gre vse dol ...preverjeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   (sam pazi, da Nine ne zradiraš user posted image )

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
13.7.2010 0:03:18   
*miska.mcc*
ne ne....ne bom je nič drgnila....kar naj bo crnuhasta!user posted image
pa sem lih danes opazovala kolena. niti ni take panike. ce od blizu pogledas do pore mal črne.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.