Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko od vas je zaposlenih na nižjih del... 7.7.2010 18:54:12
|
|
|
|
čaki
|
jaz sem trgovka, delam pa v "fabriki" na normo. imam zajamčen denar. ampak mislim, da mi je bolje tko kot v trgovini, delat petke in svetke...
|
|
|
|
RE: Koliko od vas je zaposlenih na nižjih del... 7.7.2010 18:57:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
Hja... zaposlena sem na delovnem mestu, za katerega ni potrebna nobena uradna izobrazba - in je tudi nimam (no, imm OŠ in en letnik SŠ, ajde ). Moja plača je zakonski minimalec, tako, da ti v bistvu niti ne znam dati točnega odgovora. Glede na to, a izobrazba ni zahtevana, imam jaz, z OŠ, višjo od zahtevane , plača pa... manj že ne more biti, kajne?
|
|
|
|
RE: Koliko od vas je zaposlenih na nižjih del... 7.7.2010 20:43:21
|
|
|
|
ada2
|
jaz delam kot bolničar, se pravi 4. stopnja izobrazbe, imam pa 5. -zdravstveni tehnik. pravzaprav dve 5. stopnji- še ekonomski tehnik
|
|
RE: Koliko od vas je zaposlenih na nižjih del... 7.7.2010 21:09:37
|
|
|
|
direktna
|
imam diplomo,(končujem mag.) delam pa na del.mestu, kjer je zahtevana 5.stopnja izobrazbe. Mogoče pa kdaj.... ...važno,da je denar, samostojnost, neodvisnost...
|
|
|
|
RE: Koliko od vas je zaposlenih na nižjih del... 7.7.2010 21:19:03
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: direktna imam diplomo,(končujem mag.) delam pa na del.mestu, kjer je zahtevana 5.stopnja izobrazbe. Mogoče pa kdaj.... ...važno,da je denar, samostojnost, neodvisnost... pri meni je enako, le magisterija ne delam :)
|
|
|
|
RE: Koliko od vas je zaposlenih na nižjih del... 7.7.2010 22:02:16
|
|
|
|
norge
|
Imam diplomo, delam pa na delovnem mestu, kjer je potrebna poklicna šola (to pa zato, ker gre za družinsko podjetje in smo domači deklice za vse)..plača pa tudi, ko kaj ostane za domače je, če ne pač ne
|
|
|
|
RE: Koliko od vas je zaposlenih na nižjih del... 8.7.2010 7:04:46
|
|
|
|
drifty
|
Imam univerzitetno diplomo. Delam na delovnem mestu, kjer je zahtevana 5. stopnja izobrazbe in višje izobrazbe pač ne upoštevajo...
|
|
|
|
RE: Koliko od vas je zaposlenih na nižjih del... 8.7.2010 12:18:17
|
|
|
|
keira1977
|
imam diplomo VII.stopnjo.....zaposlena sem na DM za VI.stopnjo plačo pa imam nikakvo kot večina v javni upravi....je pa sigurna za zdaj
|
|
|
|
RE: Koliko od vas je zaposlenih na nižjih del... 8.7.2010 12:35:38
|
|
|
|
phelps
|
Očitno nas je kar nekaj s "previsoko" izobrazbo. Tudi jaz imam 7. stopnjo, delam pa za 5. - sem pa vseeno vesela, da imam v teh časih službo za nedoločen čas.
|
|
RE: Koliko od vas je zaposlenih na nižjih del... 9.7.2010 5:49:32
|
|
|
|
Spiria
|
pri meni je pa ravno obratno - imam 5. stopnjo, plačo imam pa za 6. Je pa nekaj sodelavev, ki imajo faks (7. st), plačo pa enako kot jaz - za 6.stopnjo torej, ker so pač delovna mesta tako sistematizirana. Lahko dobim še višjo plačo, če pač napredujem v plačilnih razredih, ampak to jeodvisno od tega, kako se pri delu izkažem in ne od tega, če npr. pridobim višjo stopnjo izobrazbe.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.