Hator
|
IZVIRNO SPOROČILO: yenny Zgleda,da bom mogla res narediti kar nekaj sprememb,predvesm pri sebi. Predvsem pa skušaj na vse gledat bolj z vidika tvojega moža... ja, saj vem, njemu je lažje, ko ni cel dan z njo...ampak naši otročki nas zelo dobro opazujejo in čutijo z nami. Poskusi bit bolj sproščena in ko bo kdaj "izsiljevala" (v narekovajih, ker sem še vedno mnenja, da otrok ne izsiljuje, ampak pustimo to, saj ni važno), ji lepo razloži (pa čeprav danes še ne razume, jutri tudi še nebo, ampak en dan pa bo)....prijazno, da mora malce počakati, ker mora mamica zdaj naredit to in to, bo hitro, samo 5 minut, potem se bova pa skupaj igrale. Tako počnem jaz, pa včasih "protestira", ampak jaz mu pač razložim, mu kaj zapojem, ga skušam zamotit... Glede situacij z avtom...ne se obremenjevat toliko, čeprav te razumem.... tudi jaz ob zastoju pomislim...joj, kaj bo pa sedaj...ampak če bomo gleddali n ato, potem smo res lahko samo še doma. Ti lepo pojdi, pa tudi v trgovino, za začetek le po kakšno stvar, se bo punčka navadila.... in ne sekiraj se, če joče...pa ji še tam v trgovini lepo razloži, da zdaj morata počakati v vrsti, da kupita kruh, potem se gesta pa igrat. Vsak te bo prijazno pogledal, brez skrbi. Če bo pa kričala do onemoglosti, ti jo boš pa ignorirala, potem pa se znajo zgodit kaki hudobni pogledi. Pa večkrat ponovi vajo, saj vaja dela mojstra. Predvsem pa ne obupat in bodita zaprti v hiši. Pa srečno.
|