|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki nosečnosti in - test
5.7.2010 13:28:43   
Anonimen
Hej,
mene pa zanima kako hitro pokaže test nosečnosti pravilen rezultat?
user posted image bi morala priti včeraj, pa ni ne duha ne sluha o njej, slabo mi je in utrujena sem kot zmaj (kar pripisujem neznosni vročini zunaj), bradavičke imam tako občutljive in povečane,da jih še pogledat ne smem, boli me križ in ko globoko vdihnem boli na levi stranki okoli jajčnika. user posted image

Danes sem naredila test, ki pa ni pokazal nosečnosti. user posted image Naj še malo počakam in ga ponovim? Kako hitro pokaže nosečnost? Zadnjo M sem imela 6.6., predvideno O 21-22.6.??

Čist sem zmedena! user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znaki nosečnosti in - test
5.7.2010 14:48:03   
vesna_b
test naj bi naredila prvi dan izostanka menstruacije.

počakaj kak dan, pa probaj še enkrat. drugače se pa lahko tudi telo malo dlje pripravlja na M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2010 17:06:40   
domišljava
Jaz sem test naredila drugi dan, po izostanku menstruacije in je pokazaluser posted image -rahlo. Drugače nisem imela nikakeršnih drugih znakov. 

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2010 7:38:37   
Anonimen
Meni pa po štirih dneh izostanka nič. user posted image

Verjetno je spet vse v glavi....user posted image .....user posted image

(odgovor članu domišljava)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2010 9:20:34   
statja
Ker sem zadnje dni že prava živčna razvalina se obračam na vas. Skoraj 8 mesecev že ne jem več KT in od takrat se trudim zanositi. Zadnji dan zadnje menstruacije je bil 15.6. (če se temu lahko sploh reče menstruacija, krvavitev se je namreč končala že 2 dni prej, 2 dni pa sem potem imela še rjav izcedek). Odkar ne jem tabletk je menstruacija postala precej bolj šibka, krvavim praktično le 2 dni, ostalo je rjav izcedek, vendar je ginekologinja rekla, da to ni nič nenavadnega, dokler krvavitve še so. Prav tako cikel traja še zmeraj približno enako dolgo (27-28 dni), kar pomeni da so bili med eno in drugi menstruacijo približno trije tedni. Od zadnjega dneva zadnje menstruacije je zdaj minilo že 30 dni, zato sem danes zjutraj naredila test, ki pa je bil negativen (en test sem naredila že en teden nazaj, pa sem si mislila, da je verjetno prezgodaj). Naredila sem first sign test (lističi) in me zanima ali je možno, da mi kljub nosečnosti še zmeraj ne pokaže pozitivno? Čez dva dni se tudi odpravljam na dopust, pa mislim samo na to ali sem noseča ali ne. Moja ginekologinja je trenutno na dopustu, nadomešča pa jo zdravnica v drugem zdravstvenem domu, kjer so precej neprijazni in naj bi bili na voljo samo za nujne primere, zato niti ne mislim tja klicati, ne vem pa kako naj se prepričam ali res nisem noseča. Ne vem če lahko preprosto odmislim, grem na dopust in čakam, če bom dobila menstruacijo ali ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2010 15:00:44   
xoxox
Čisto možno je, da ti test pokaže negativno kljub nosečnost. Tako je meni šele po 1 tednu izostanka pokazal zelo zelo rahlo user posted image . Šele na vsake par dni se je črtica krepila. Čisto je odvisno tudi od testov. Eni so bolj občutljivi, eni manj. Čisto možno pa je, da se ti je cikel malo pomešal. Jaz sem nekaj časa po prenehanju jemanja KT imela reden cikel, potem se mi je pa počasi vse zmešalo in sem imela M cikel na od 26 do 36 dni. Nikoli enako. Ti se samo pomiri, tudi to lahko vpliva na izostanek. Kupi si še kakšen test in ga naredi šele ko boš par dni na dopustu. Bi ti priporočala, da sploh odmisliš na vse skupaj in to narediš šele po dopustu, pa vem, da ne bi mogla dočakati. user posted image  Želim ti lep dopust in upam, da boš zagledala user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu statja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.