![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 7:28:39
|
|
|
|
biba77
|
Pozdravljena spet med nami, Aljca!!:rozica::rozica::rozica: Lepo, da ste uzivali. Moram priznat, da sem sama vedno bolj vesela, da sele greva z :love: na :morje:. Komaj cakam... Se 10 dni do dopusta. :) Glede baterij - mislim, da si jih kar dobro napolnila! 8) Ce pa bo slucajno katera popustila, pa se samo na nas obrni, pa bo! :miska: Evo, ena :kava: za tebe...
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 8:00:30
|
|
|
|
emaa
|
midva greva jutri za vikend na morje, pol sva pa cel teden doma, supeer
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 8:28:25
|
|
|
|
anadejka
|
WB Aljča :rozica::rozica::rozica: Ema ti pa uživeeeeeeeej!!!:rozica::sloncek::rozica:
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 10:10:16
|
|
|
|
TANTRA
|
Ojla, evo mene nazaj iz brezskrbnih 14 dni na Šolti, kjer je bilo prekrasno vreme, morje, skratka vse...:morje: in upam, da smo prinesli kakega skritega potnika;) se lepo pozdravljam po dolgem času....in tudi ti Ema uživaj :angel:
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 10:12:15
|
|
|
|
emaa
|
bom, bom, čeprav nekaj kaže, da bom :hudicek: s sabo nesla, čeprav se sam neki nakazuje, še ni prav pršla, čakam
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 10:12:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pozdravljena Aljča:rozica: malo si si pa le napolnila batarije ne?;) Astra in Ema, jst bi še tudi šla malo na morje, me vzameta s sabo:)- Sej mogoče nama pa še rata za kak dan malo nogice v morje namočit:) Lepo se imejte, Ema, ti pa že juuuutriiii:morje::morje::morje: Tinka
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 15:14:09
|
|
|
|
saša24
|
pozdravljena aljča, smo te že zelo pogrešali na rr. prav prazno je bilo brez tebe. uživaj še preostanek dopusta sasa24
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 18:02:07
|
|
|
|
Anitka
|
Dobrodošla spet med nami Aljča in seveda tudi Tantra. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Mi gremo pa jutri ponoči in se vreno 6.8. Vas bom kar malce pogrešala.
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.