Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvi stalni zobek- kdaj ..kako? 5.7.2010 12:23:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Nam je zobar rekel, da če bo stalni izrastel zadaj za mlečnimi, naj malega pripeljemo, da mu mlečnega izruva. Da bo stalni lepše zrasel. Ravno mu raste prvi stalni zob, zgornja enka, avgusta bo star šest let.
|
|
|
|
RE: prvi stalni zobek- kdaj ..kako? 5.7.2010 14:11:48
|
|
|
|
leo**tia
|
naš bo avgusta star 6let,pa se mu niti en mlečni še ne maje.....kdaj začnejo mlečni izpadat??
|
|
|
|
RE: prvi stalni zobek- kdaj ..kako? 6.7.2010 22:25:31
|
|
|
|
Jančika_
|
No, me je sin kar sam opozoril, da to ni njegov prvi stalni zob, temveč peti. Ima namreč vse štiri šestice, dobil jih je nekje pol leta nazaj. Leo*tia, tu nekje pri šestih letih se začne, pri nekaterih prej, pri drugih kasneje. Gledam sinove vrstnike in so eni že kar fajn brezzobi, drugi pa še nič.
|
|
|
|
RE: prvi stalni zobek- kdaj ..kako? 7.7.2010 15:09:27
|
|
|
|
livia
|
Jaz mislim, da najprej zrastejo šestke, potem pa začnejo izpadati mlečni. In kolikor opazujem mulče, je to tam okoli prvega razreda, da so spredaj škrbasti, šestke pa lahko zrastejo že prej.
|
|
|
|
RE: prvi stalni zobek- kdaj ..kako? 7.7.2010 17:22:01
|
|
|
|
Adelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Jaz mislim, da najprej zrastejo šestke, potem pa začnejo izpadati mlečni. In kolikor opazujem mulče, je to tam okoli prvega razreda, da so spredaj škrbasti, šestke pa lahko zrastejo že prej. Ni nujno. Naš še nima nobene šestice, spodnji 2 enki pa sta mu že izpadli. Star pa je 6 let.
|
|
|
|
RE: prvi stalni zobek- kdaj ..kako? 7.7.2010 21:02:51
|
|
|
|
Raho
|
Mi imamo pri 5,5 letih že dva stalna zoba - enkici spodaj. Izpadla pa sta mu mlečna malo pred petim rojstnim dnevom - kaka dva ali tri mesece. Mene je skoraj kap. In ja, se dogaja, sicer izjemno redko, se pa. Ga pa obvezno pelji k zobozdravniku, ker ima mlečna zobka še not, pa mu že poganja stalni. To je nevarno predvsem zaradi tega, ker mu stalni zobek lahko raste krivo, saj nima mesta.
< Sporočilo je popravil Raho -- 7.7.2010 21:03:27 >
|
|
|
| Stran: [1] |
najlepše ime za punčkoTEDIGOTAJA (
19%)
TAISA (
4%)
TAŠA (
2%)
LARA (
32%)
MIA (
20%)
TIA (
23%)
Število vseh glasov: 264Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!