|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potovanje po Evropi
4.7.2010 14:06:40   
mala zirafa
Je že kdo šel z avtodomom ali poč. prikolico 3- čl. družinica?izkušnje, na kaj moraš pazit...
Hvala.
Imamo željo nekako do Amsterdama ali Luxenburga.Ali so počivališča ob cestah samo za avtodome?
Pa kako ste se znašli glede prevozov v večjih mestih,ker so parkirnine noro drage?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potovanje po Evropi
4.7.2010 15:54:53   
muki1
Če se ne motim je to turo šla uporabnica Splišni. Pobaraj jo na ZS.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2010 7:56:44   
barni
Midva sva šla sama z avtom. SPala sva v kempih. Šla sva do Amsterdama in potem malo naokoli, v bistvu Benelux.

Je blo fajn, bla sva maja, ko je bilo tam še hladno. Je zelo lepo, ne vem pa kako je z avtodomom. Tam je fajn tudi to, ker  imajo kar nekaj kempov kar tako na kmetijah, na travniku postaviš šotor, stuširaš se pri njih pri hlevih (imajo zelo urejeno). Skratka fajn za videt. Je pa bilo pred nekaj časa, zato ne vem kakšne so novejše info.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2010 14:54:54   
pelin
Tole mene tudi zelo zanima... so nam otroci že malo zrasli in bi se tudi mi radi kaj takega podstopli...samo malo  se moramo še zorganiziratuser posted image i. Kako to vse skupaj predhodno poštimate...ali doma dobro preučite plan in poti , pa rezervirate apartmaje in podobno, ali greste kar tako za nosom, brez predhodnih rezervacijuser posted image .Meni osebno je ljubša druga varianta, ker mi je všeč, da si tako free in se pač počiš dol kjer ti paše. Vendar ne vem kako je to v realnosti sploh izvedljivo... Najprej bi prekolovratili Francijo in Italijo, vendar me malo skrbijo Italjanski šoferji na jugu  , ki so baje kar agresivni in nestrpni...Kakšne izkušnje iz prve roke? 

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2010 7:36:36   
barni
Jaz ti lahko povem le, da sva imela začrtano samo okvirno pot, s seboj sva vzela šotor in zemljevid in to je to. Pa sva šla. Kempe sva spotoma iskala, nisva nič prej gledala, takrat še net ni bil tako popularen kot je zdaj in je svašta gor za rezervirat.

Spala sva izključno v šotoru v kempih ob poti. Enkrat sva šla do Nizozemske, enkrat do Barcelone. In oboje je bil cel žur. Pač gledaš tako, da spotoma vidiš še vse tiste reči, ki te zanimajo.

REcimo Azurno obalo, pa Andorro. Ali pa gradove v Nemčiji in jezero pri Zurichu. Pa na Nizozemskem skočiš pogledat še npr. Utreht (ne vem če sem prav napisala). Skratka izbereš si kraje, ki te zanimajo in si joh ogledaš, voziš čimveč po stranskih cestah...pri tem pa gledaš, da se pravi čas vrneš domovuser posted image , ker zmanjka dopusta.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2010 10:27:46   
viv_
Mi vedno tako hodimo na dopust - z avtom in šotorom za cca. 3 tedne.

Uglavnem, doma naredimo plan poti, pogledamo v katerih kampih bi bilo fino spat in gremo. Ko sva bila brez otrok sva se selila skoraj vsak dan, odkar imamo otroke pa gledamo tako, da smo recimo 3-4 noči v enem kampu, od tam delamo izlete in se potem selimo dalje. Običajno gremo tam 17 do 20 dni.

Do zdaj sva obdelala:
- Italija
- Portugalska
- Turčija
- Maroko
- Anglija + Škotska

z otroci smo bili pa:
- Sicilija
- Sardinija + Eolski otoki
- Ionski otoki: Krf, Lefkas, Kefalonija in Zakintos
- Vis, Lastovo, Mljet
- Korzika
letos gremo pa po Bosni

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2010 22:39:05   
pelin
Uauu super steuser posted image user posted image ...jaz  bi tudi takoj šla in mi je res najbolj všeč da potuješ čisto neodvisno in v lastni režiji... Še malo, pa šibamo user posted image ...

< Sporočilo je popravil pelin -- 6.7.2010 22:41:05 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2010 14:11:18   
mala zirafa
S šotorom nam ni najbolj udobno, že samo zaradi padavin sploh pa na severu je večja možnost.Če prespiš samo po eno noč moraš imet ta malega igluja.V prikolici pa imaš vse kar rabiš tako da se odločamo potovati z njo.
Kaj vas je največ stalo?Vstopnine, javni prevoz, parkirnine..?Verjetno se najbolj splača vzet metro?To smo že ugot. v Nemčiji.Koliko časa je optimalno potovat na tako turo?

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2010 14:39:09   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR
letos gremo pa po Bosni

Ne izpusti volana od groze, če me srečaš. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2010 16:15:45   
al1*
Mi smo bili lani po Nizozemski. Večinoma smo spali v šotoru, v Amsterdamu pa v hotelu, ker je bilo zelo deževno.
Nobenega prenočišča nismo rezervirali vnaprej, pa smo vedno dobili brez problema. Kupili smo si njihovo predpačniško kartico za mobitel, ki je imela tudi možnost interneta in smo malo naprej pregledali, kako in kam.

Misli, da so nas največ prišle vstopnine v Amsterdamu - madame tussauds, vožnje po kanalih.

Če greste na Nizozemsko, nam je bilo zelo všeč tukaj.

lp

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2010 8:49:59   
mala zirafa
Prekrasno.
Hvala.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?