Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Enota BIČEVJE (Viški vrtci) 2.7.2010 17:39:03
|
|
|
|
Roberta69
|
Zunanji izgled ni najbolj obetaven, pročeje sicer pisano, ampak vrt zelooooo majhen ... V primerjavi z večino drugih vrtcev in tudi z ostalimi enotami Viških vrtcev, je ta kot iz preddavnine vzet... Okoli same ceste, nobenega zelenja, parka - kam jih pa vozijo na sprehode? Sicer mislim, da so itak ljudje tisti, ki odtehtajo... Nekaj staršev po forumih je zelo pohvalilo vzgojiteljice, drugi pravijo, da so šli raje drugam, tretji pravijo, da je ta enota "odlagališče" za tiste, ki niso bili sprejeti drugam Kakšne so vaše izkušnje?
|
|
|
|
RE: Enota BIČEVJE (Viški vrtci) 5.7.2010 14:58:08
|
|
|
|
barbara_s
|
Moja je v tem vrtcu in sem z njimi zelo zadovoljna. Vrta res nimajo velikega, pa so vseeno veliko zunaj - gredo na sprehod do knjižnice (ki je čisto blizu :) ), pa malo okrog vrtca, drugače se pa veliko igrajo na "ploščadi" - vozijo kolesa, imajo gibalne dejavnosti, postavijo poligon... ali pa na igrišču, kjer se kljub manjšemu številu igral čisto lepo zaigrajo. Moraš vedeti tudi to, da je vrtec majhen, da ni veliko otrok in da je za toliko otrok, kot jih je tam, čisto dovolj prostora. Ne vem, meni je priročen tudi zato, ker imam v bližini službo. Sem pa zadovoljna z njim...
|
|
|
|
RE: Enota BIČEVJE (Viški vrtci) 5.7.2010 18:41:26
|
|
|
|
Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbara_s Moja je v tem vrtcu in sem z njimi zelo zadovoljna. Vrta res nimajo velikega, pa so vseeno veliko zunaj - gredo na sprehod do knjižnice (ki je čisto blizu :) ), pa malo okrog vrtca, drugače se pa veliko igrajo na "ploščadi" - vozijo kolesa, imajo gibalne dejavnosti, postavijo poligon... ali pa na igrišču, kjer se kljub manjšemu številu igral čisto lepo zaigrajo. Moraš vedeti tudi to, da je vrtec majhen, da ni veliko otrok in da je za toliko otrok, kot jih je tam, čisto dovolj prostora. Ne vem, meni je priročen tudi zato, ker imam v bližini službo. Sem pa zadovoljna z njim... To je pa super :))) Tako in tako mislim, da je videz okolja, v katerem otrok "biva", manj pomemben dejavnik in v vrtcu vzgojiteljice odtehtajo za vse, a ker ne veš, je lepo slišati kakšno konkretno mnenje "uporabnice" in ker je poztitivno, je samo še toliko bolje .
|
|
|
|
RE: Enota BIČEVJE (Viški vrtci) 6.7.2010 10:26:47
|
|
|
|
mamanakubik
|
moji otroci so v tem vrtcu - oni in jaz smo navdušeni! Vzgojiteljice so super, znajo se približat in posvetit vsakemu otroku posebej. Fino je tudi to, da je vrtec majhen in se vsi poznajo med seboj. Da bi bil nek vrtec "odlagališče" v času, ko je tak naval na ljubljanske vrtce, pa res težko verjamem, kot tudi, da bi bili vsi ostali vrtci v LJ na idealnih lokacijah z ogromnimi igrišči....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Adaptirano mlekoSanikaaKatero adaptirano mleko dajete otroku:Aptamil (
36%)
Novalac (
22%)
Milumil (
3%)
Hipp (
14%)
Nestle Beba (
5%)
drugo (
19%)
Število vseh glasov: 314Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!