|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvič IUI kako pa drugič?
2.7.2010 12:27:02   
Anonimen
Pozdravljene punce,

doma imamo punčko staro 8m. . bila je 'narejena' z pomočjo IUI.. . počasi bi začeli dekati na drugem user posted image
Pa me zanima če je tu katera ki je tudi bla na IUIju, pa v druga je šlo po naravni poti. . ali me čaka spet cel postopek

Hvala za odgovore
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvič IUI kako pa drugič?
2.7.2010 19:00:17   
shyshy
Najbolje da najprej poskusta naravno, če se nekaj časa ne prime pa z BMP. Ne si delat scenarijev kako ne bo uspelo še predno probata po naravni poti user posted image

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2010 14:02:05   
Tima99
Anonimen!
Ali vama je prvič uspelo z IUI?

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2010 14:02:33   
Tima99
user posted image

< Sporočilo je popravil Tima99 -- 29.9.2010 14:03:15 >

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2010 10:31:03   
Anonimen
se opravičujem za pozen odgovor

zanosila sem v drugem postopku IUI. . na drugem user posted image  začneva delat konc leta, resnično upam da bo šlo po naravni poti. . .ker dvomim da bom šla vse še

enkrat skozi.

Tima99 a si v postopku IUI?

(odgovor članu Tima99)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2010 10:35:03   
Tima99
Ja Anonimen! Sem v prvem postopku IUI, čakam na rezultate - upam na dobre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2010 13:02:27   
Anonimen
a si na Gonalu? kdaj pa je NE pričakuješ user posted image

držim pesti da rata v prvo user posted image

(odgovor članu Tima99)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2010 13:06:55   
Brinka
Anonimen: upam, da vama rata naravno :)
Tima99: tudi jaz čakam na rezultate prvega IUI! Ti želim vso srečo!!!! Pa me še nekaj zanima:kateri dan v ciklusu so ti pa delali IUI?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2010 16:33:19   
Tima99
Živjo!
Jaz sem na Menopurju, IUI sem pa imela že 10 dan ciklusa - pojma nimam zakj tok hitr! Jah prčakujem je NE enkrat okol 25tega! Sploh nočem razmišlat, da se ne obremnjujem preve, čeprov.......Sej vse vesta kako to gloda...user posted image

(odgovor članu Brinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2010 17:22:19   
Brinka
Jaz tudi 10. dan user posted image ...šele 13 dan sem čutila bolečine značilne za O...tako da mi ni nič jasno... jaz je tudi NE pričakujem nekje 25. ali 26...

(odgovor članu Tima99)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2010 17:35:38   
Zojatisa
punce držim pesti za vas

(odgovor članu Brinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2010 18:53:36   
Anonimen
Brinka HVALA

jooj punce kako vas razumem in močno močno stiskam pestke da vam rata.

Jaz sem imela prvič 12 dan, drugič pa 11 dan cikla, sem bla pa na Gonalu in sm mela zeloo velike folikle 22 25 . . bolel je pa k hudič. . pa od začetka sm čutla kod da se mi bo vsak čas user posted image  ulila. . pa je ni bilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.10.2010 20:13:53   
Dorianna
Živjo!
Tudi mi imamo doma že enega zelo živahnega iui-jevčka, ki bo naslednji mesec upihnil prvo svečko. user posted image Ker ne želiva, da bi bil edinček bomo kar štartali s postopkom. Ne delam si utvar, da bo ratalo naravno, pa še biološka ura trka na vrata, zato kar gremo v akcijo.

A boste ostale pri centru, kjer ste že bile in kjer vam je uspelo al boste menjale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.10.2010 8:39:05   
Anonimen
Dorianna a vi boste pa kar direkt šli v postopek. . a si tud že z gin govorila o tem? Kam ste pa hodili . . v Leonišče?
pa ti ni treba čakat pa delat na user posted image  vsaj eno leto, da te dajo spet v postopek. . a moreš spet vse preiskave dat skozi, al lahko kar takoj začneš?

če veš kaj o tem bi res prosila za odgovore

HVALA
lp

(odgovor članu Dorianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.10.2010 12:51:42   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dorianna a vi boste pa kar direkt šli v postopek. . a si tud že z gin govorila o tem? Kam ste pa hodili . . v Leonišče?

Ja, meni je moj gin rekel, da takoj, ko se bomo odločili za še enega user posted image naj kar pridem po napotnico. Mislim, da je brez veze čakat ponovno leto, če že veš, da imaš težave. Prvega user posted image smo 'dobili' na GK Lj - sedaj pa razmišljam, da bi šli kam drugam. Zoprno mi je, ker je na GK tolk za čakat, še bolj pa so mi zoprne ure uz, ko praktično zamudiš pol delovnega dneva.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
pa ti ni treba čakat pa delat na user posted image  vsaj eno leto, da te dajo spet v postopek. . a moreš spet vse preiskave dat skozi, al lahko kar takoj začneš?

Mislim, da ne, ker imaš vse preiskave že od prej opravljene. Jaz sigurno ne bom čakala še enega leta, ker nisem več rosno mlada user posted image .

A vidva bosta čakala? Sta tudi na GK Lj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.10.2010 13:36:43   
Anonimen
Midva sva bla tud v Lj. . ja kam pa lahko še greš?  V katerem postopuku vama je pa uspelo
midva sva rekla da bova probala če rata rata, drgač pa nič. . . sam nevem če se bom jaz sprijaznila z tem NIČ
ubistvu pr nama ni bilo uzroka zakaj ne uspe. .

(odgovor članu Dorianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.10.2010 17:39:51   
Dorianna
Lahko greš v Mb ali pa v Postojno oz k Rešu v Dravlje. Tako, da izbire kar nekaj je. user posted image
Nama je ratalo v tretje, pa pri vas? No, midva se ne bova dala kar tako, ker si zelo želiva 3 otroke user posted image user posted image user posted image , tako da bo treba še kar nekaj dat skoz. Tud pri nama niso našli konkretnega vzroka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.10.2010 8:51:34   
Anonimen
nama je v drugo uspelo
MB je mal predaleč, koliko je pa za čakat pri Rešu, a mogoče veš? Me je začelo kar zanimat user posted image  . . mogoče bom mojga prepričala da gremo še enkrat, če nebo uspel . . .Midva bi rada ba samo še enega

Koliko si pa stara če ni skribnost?

(odgovor članu Dorianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.10.2010 9:04:56   
Dorianna
Pri Rešu si zelo hitro na vrsti (na prvi pregled se čaka cca 14 dni, potem pa čisto po dogovoru - lahko začneš tudi z naslednjo M), res pa je, da on ne dela iui-jev. Gre takoj na ivf.
Midva imava 34 let, pa vidva?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.10.2010 9:36:24   
Anonimen
pa to samoplačniško al na napotnico. . no sej bova vidla, sicer sem rekla da več kot 3leta razlike nebi imela. . tako da tud če zdej začneva pa če bo čez cca 1leto, bo kr ok user posted image
kontracepcije pa itak nimava, ker jaz nesmem nič hormonskega

Jaz jih imam 30, moj pa 28 . . . Nooo pa sej vama še ne tiktaka user posted image

iz katerega konca pa si? jaz sem okolca Lj proti Dolenski

(odgovor članu Dorianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.10.2010 20:45:38   
Dorianna
Anonimna, pošlji mi zs, pa ti še kaj več napišem, jaz ti ga ne morem, ker si anonimna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.10.2010 7:33:09   
boob
evo imaš . . . user posted image

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?