Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Primotren v času zanositve 2.7.2010 9:19:32
|
|
|
|
butt3rfly
|
hmmm....jst sm ta mesec jemala primotren, ker sm mogla grozno vnetje mehurja. vse je peklo in bolelo. glede na dejstvo, da v navodilih piše, da ga nosečnice neb smele jemati, sm se kr mal prestrašla, kajti delamo na dojenčku in nekak sm upala, da se me je prijelo. ok, včeri se je izkazalo, da sm upala brezveze. ga je pa moja kolegica v času nosečnosti jemala, ko še ni vedela, da je noseča. pri njej se je vse lepo izteklo. mogoč pa ne bi blo nič napačnega, če sam informativno vprašaš svojga dohtarja, kaj on meni. jst mislim, da te ne rabi skrbeti.
|
|
|
|
RE: Primotren v času zanositve 2.7.2010 21:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
v prvi nosečnosti mi je osebni zdravnik predpisal primotren zaradi hudega vnetja mehurja. po končani kuri sem ugotovila, da sem noseča in vso nosečnost me je pomalem skrbelo. ampak z mulčkom je vse bp. sem pa takrat primotren omenila svoji ginekologinji, ki je sicer bolj "paničkarka", a je rekla, da če bi primotren vplival na zarodek, bi se verjetno že takoj pokazalo v obliki SS.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.