Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje Hello Kitty za odrasle? 3.7.2010 19:09:48
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz vas pa sloh ne štekam babe - pa kaj ste tok zadrgnjene okol kitty. kitty rules! jaz nosim kitty in moja tamala tud. mam tud eno frendico (čez 20 let staro, mind you) in jo ma tud rada na oblekah. pa sej če si športen je čist ok. je luštna ta kity...ne? itak drugačepa - saj majo ful izbire svega i svašta od kitty..
|
|
|
|
RE: Kje Hello Kitty za odrasle? 3.7.2010 19:15:41
|
|
|
|
mateyka
|
aja, jo pa majo tudi v modi in - haha, Paris Hilton jo tudi nosi
|
|
|
|
RE: Kje Hello Kitty za odrasle? 3.7.2010 19:21:45
|
|
|
|
barika
|
|
|
|
|
RE: Kje Hello Kitty za odrasle? 3.7.2010 19:49:03
|
|
|
|
dory
|
oo otika...jaz imam kar nekaj pižam hello kity...vse sem kupla v hm....mam take za pozimi, trenutno na sebi pa tako poletno...jah hello kity rula :)
|
|
|
|
RE: Kje Hello Kitty za odrasle? 4.7.2010 17:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: marantz IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Otika Zamislila sem si, da bi za darilo prijateljici kupila kako oblačilo (pižamo, majčko, ...) z motivom Hello Kitty (pač neka fora) ... pa da si sedaj naredim plan me zanima kam se sploh splača it pogledat za kaj takega, ker nimam ravno časa pol Ljubljane okrog obrnit ... Če je res tvoja prijateljica ji ne kupuj hello kitty oblačil . No vsaj jaz moji ne bi storila tega. Joj, da meni to kdo naredi!!! No, če je neka fora, kot pravi Otika, pol je pol odpuščeno :) Ja no pa saj za foro gre itak ... ma je tut drugače butnjena na te punčkaste zadeve, pa ima doma 2 fanta in se ne more izživljat Potem pa obvezno roza plus kakšno špangico za zarven in tko .
|
|
|
|
RE: Kje Hello Kitty za odrasle? 5.7.2010 11:20:42
|
|
|
|
uškinamama
|
jaz vas pa sloh ne štekam babe - pa kaj ste tok zadrgnjene okol kitty. kitty rules! jaz nosim kitty in moja tamala tud. mam tud eno frendico (čez 20 let staro, mind you) in jo ma tud rada na oblekah. pa sej če si športen je čist ok. , enkrat sem že napisala , da imam SINA, ki je čisto odpiljen na to kur.čevo mačko. Od tod moja zadrgnjenost.
|
|
RE: Kje Hello Kitty za odrasle? 5.7.2010 12:33:33
|
|
|
|
5ra8
|
hello kitty je zakon jst sem mojmu kupila boksarce s hello kitty motivom...res se jih pa ne da pr nas dobit......ko se jih obleče zvečer...jih nima dolg na seb......
|
|
RE: Kje Hello Kitty za odrasle? 5.7.2010 16:49:20
|
|
|
|
mateyka
|
no vidiš uškinamama, tud boksarce majo (sam ne povedat svojmu sinu ) pa kaj če ma moški kdaj kako mačko na seb - zakaj je to tako grozno? naša ma tud kdaj kak avto pa vlak ali kako ladjo na majci in ni nič groznega.. meni se zdi to isto.
|
|
|
|
RE: Kje Hello Kitty za odrasle? 5.7.2010 17:12:43
|
|
|
|
ZARA
|
ČE TA MAČKA NI NAJBOLJ DOSADNA NA SVETU NIČ NOČEM.
|
|
RE: Kje Hello Kitty za odrasle? 5.7.2010 20:41:03
|
|
|
|
arabela*
|
tista črna majčka in hlačke so pa hudo seksi
|
|
RE: Kje Hello Kitty za odrasle? 6.7.2010 8:49:50
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka no vidiš uškinamama, tud boksarce majo (sam ne povedat svojmu sinu ) pa kaj če ma moški kdaj kako mačko na seb - zakaj je to tako grozno? naša ma tud kdaj kak avto pa vlak ali kako ladjo na majci in ni nič groznega.. meni se zdi to isto. Ah , ni grozno. Daleč od tega. Meni je smešno, da ena mala še ne petletna uš tako uveljavlja svoj fashion style . Najljubša barva -roza ; jaz je videt ne morem. Najljubši lik - pujsa pepa in kitty. Samo niso vsi tako tolerantni. Sploh petletni prijateljčki ne, ki kar tekmujejo z gormiti, beni in podobno navlako. Zadnjič je dobil od znancev gormitke - ko so odšli je komentiral: Oni mene ne marajo, je tako mams? Ker , če bi me , mi ne bi prinesli pošasti. Zdaj pa razumi, če moreš. Skratka, za doma roza-kitty ja, za ven ne. Dokler bo obveljala moja .
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?