Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 16:21:18
|
|
|
|
Snoopika
|
Jaz bi vrgla stran, drugače sem se pa ful nasmejala... :)- :)- :)-
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 16:24:40
|
|
|
|
Anitka
|
:)-:)-:)-:)-:)-Vrzi kar proč. Le zakaj je ta mala mislila, da jih je treba odstraniti :zmeden2::zmeden::)-:zmeden2::zmeden::)-:zmeden2::zmeden::)-
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 16:29:13
|
|
|
|
soncece24
|
puncica, ta malo hoče, da se za en čas rešiš :hudicek:, predvidevam da hoče bratca/sestrico:)-:)-
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 16:32:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Hi hi hi! Naš je danes vrgel škatlo za dudo v WC školjko:hudicek:.
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 16:33:52
|
|
|
|
puncica
|
Pa ko je vedno tako fajn prelagat tiste always vložke pa jih ven iz ovojov dajat, zdej se mi pa spravi še na tamale, jojojoj. Da bi hotla še bratca al pa sestrico dvomim, po moje ji je blo bol všeč, ko je vse tak lepo plaval po vodi. Itak pa mamo tampone po celi bajti raztrosene, sploh zjutri z atijem ordinirata po kopalnici ko jaz že grem v službo, pa mi vse ven zvlečeta. Placa da bi dala drugam pa nimam :(( Ja tampone pa bom stran vrgla preventivno. Ma pa še tavlko škatlo sem si jih kupla. Ja nič, bo treba bol kopalnico zapirat, ne sam pripirat. Je pa zanimiv kolk se vložki napijejo, sem jih ožemala ko kako viledo :)-:)-
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 16:34:52
|
|
|
|
Lenny
|
Jaz bi tudi tampone vrgla v koš. Ampak je pa zgodbica ena ta boljših :bravo: :)- :bravo: :)- Kaj si ne umislijo, ti naši škratki :)-
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 16:39:03
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Tvoja tamala pa poskrbi za dogajanje v hiši :)-:)-:)-. Glivice, od kje? Pa vseeno, preventivno kupi nove, saj se jih uporablja za intimne dele... joj si me nasmejala:)-:)-:)- LP :sloncek:
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 16:40:19
|
|
|
|
soncece24
|
vileda:)-:)- vidiš, pa ne reklamirajo zastonj vpojnosti:)-:)-
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 18:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Puncica, jst se zmeri tok nasmejem vragolijam tvoje Janje :)-:)-:)- Je kot en mičken :hudicek::hudicek::hudicek: Ampak tooook prisrčna. Si jo kar predstavljam, kako vneto "pospravlja" vložke. :)-
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 18:18:29
|
|
|
|
ZARA
|
Kako pa misliš tiste napojene tampone spravt tja,kamor pašejo - preč vrž,pa hitr!! Mogoče ti je hotla povedat,da maš preveč napakirano... Kdaj pa greste na morje??
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 19:31:13
|
|
|
|
puncica
|
:)-:)-:)-:)- zara sam kaj ko ni vlekla iz torbe pač pa iz omare, tamponi niso bili napojeni sej glih v tem je keč, so čist normalni, kot da ne bi bilo nič, sam da so bili v vodi, folija nič ne prepusti očitno :)-. So pa že romal v koš. Na morje gremo v nedeljo.:bravo:
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 19:33:33
|
|
|
|
Pia73
|
Ja v koš, pa drugič na RR, ko bo tamala spala,...... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 20:14:24
|
|
|
|
ZARA
|
No sej,če ti tamponov zmanjka,še zmer kuglce pridejo v poštev 8)... Fajnse imej/te (od nedelje naprej,se razume!)!!!
|
|
|
|
Tamala mi je celo škatlo vložkov in tamponov ... 20.7.2005 20:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
SAm tamala pa že ima določen poklic: MLADI RAZISKOVALEC - na kemiji ali farmaciji verjetno.:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?