Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj nesti s sabo v bolnico? 20.7.2005 20:29:39
|
|
|
|
SaaS
|
Stvari, ki so jih meni dodatno svetovali in so mi res prav prišle: -natikači za pod tuš - japanke -bepanthen mazilo za bradavice, punce svetujejo nek lanolin, je baje še boljši -vložki vir 80, raje kot vir extra, vir 80 so najmehkejši sicer tudi najdražji med tosaminimi vložki, ampak če te šivajo kot so mene, res ne preneseč nič drugega. V porodnišnici imajo ene italijanske, ki pa so tudi trši od vir 80
|
|
|
|
Kaj nesti s sabo v bolnico? 20.7.2005 21:41:39
|
|
|
|
Naja31
|
Ne pozabi na plavalni obroc. Ce bos sivana, pride zelo prav. N.
|
|
|
|
Kaj nesti s sabo v bolnico? 21.7.2005 7:38:30
|
|
|
|
Anonimen
|
krema za bradavice Lanolin Multimam je res dobra in ni je potrebno prd dojenjem izpirati. Kupiš jo lahko v lekarni, jaz sem jo videla tudi v Tuševi drogeriji. lp Nina
|
|
|
|
Kaj nesti s sabo v bolnico? 21.7.2005 9:19:01
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem dodala še: -črpalka za mleko -modrc za dojenje -predloge za bradavice -lekadol -labela -elastika za lase -nekaj za pojest zame(piškoti) -pa obvezno svoje copate oz. japonke
|
|
|
|
Kaj nesti s sabo v bolnico? 21.7.2005 9:25:25
|
|
|
|
SaaS
|
Sicer ti pa kakšno stvar, ko pogruntaš, da ti manjka, lahko prinesejo tudi partner ali starši.
|
|
|
|
Kaj nesti s sabo v bolnico? 21.7.2005 10:00:37
|
|
|
|
Jessy
|
Bepanthen mazila se trenutno ne dobi v nobeni lekarni. Jaz sem kupila Aventovo mazilo za bradavice in upam, da se nisem nasankala z nakupom in da bo vredu. Drugače sem pa jaz v porodnišnico (bila sem samo pol dneva, pred 14. dnevi) res nesla japonke za obut, vendar sem poleg njih pogrešala navadne copate za nataknit, tako da so že romale v potovalko tudi te (me je zeblo v prste na nogah, ko sem bila brez copat).
|
|
|
|
Kaj nesti s sabo v bolnico? 21.7.2005 10:09:02
|
|
|
|
Talči
|
Jaz imam na seznamu oz. v torbi še nogavice (zokne) zame, nastavek za bradavice (če se mi slučajno vnamejo), dudo, šampon in gel za tuširanje, seveda vse dokumente (osebno, zdravstveno, poročni list, materinsko, napotnico), pleničke za 1x uporabo, nogavičke za :duda: za na nogice (baje jih v porodnišnici nimajo in moraš imeti svoje) in za rokice (da se ne popraska) in vodo za pit. LP Talči
|
|
|
|
Kaj nesti s sabo v bolnico? 21.7.2005 10:34:13
|
|
|
|
Lana_s
|
Odvisno kje boš rodila. Na Ptuju ne rabiš svojih vložkov, jih imajo več kot dovolj. Tudi čaja za pit dobiš dva vrča. Jaz sem potrebovala samo svoje copate, nekaj za tuširat in zobno ščetko ter pasto. Za malo pa zoknčke. To je vse kar rabiš. Aja pa telefon in polnilec. Lp:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......