|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj nesti s sabo v bolnico?
20.7.2005 15:52:07   
net
Zanima me, kaj naj nesem s sabo v bolnico, ko se bo naš dojenček odločil priti na svet? Seznam, ki so nam ga dali v šoli sem nekam založila, zato se obračam na vas, ker vem da mi boste pomagale.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.7.2005 15:59:21   
Jessy
Jaz sem se kar več ali manj držala tega seznama. Sicer pa pregledaš in črtaš, kar tebi ne pride v poštev!

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=26499&idk=85

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2005 19:34:17   
puncica
Evo najnovejše
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=49697&idk=86

LP

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2005 20:29:39   
SaaS
Stvari, ki so jih meni dodatno svetovali in so mi res prav prišle:
-natikači za pod tuš - japanke
-bepanthen mazilo za bradavice, punce svetujejo nek lanolin, je baje še boljši
-vložki vir 80, raje kot vir extra, vir 80 so najmehkejši sicer tudi najdražji med tosaminimi vložki, ampak če te šivajo kot so mene, res ne preneseč nič drugega. V porodnišnici imajo ene italijanske, ki pa so tudi trši od vir 80

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2005 21:41:39   
Naja31
Ne pozabi na plavalni obroc. Ce bos sivana, pride zelo prav.

N.

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2005 7:38:30   
Anonimen
krema za bradavice Lanolin Multimam je res dobra in ni je potrebno prd dojenjem izpirati.
Kupiš jo lahko v lekarni, jaz sem jo videla tudi v Tuševi drogeriji.

lp

Nina

(odgovor članu net)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2005 9:19:01   
malika
Jaz sem dodala še:
-črpalka za mleko
-modrc za dojenje
-predloge za bradavice
-lekadol
-labela
-elastika za lase
-nekaj za pojest zame(piškoti)
-pa obvezno svoje copate oz. japonke

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2005 9:25:25   
SaaS
Sicer ti pa kakšno stvar, ko pogruntaš, da ti manjka, lahko prinesejo tudi partner ali starši.

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2005 10:00:37   
Jessy
Bepanthen mazila se trenutno ne dobi v nobeni lekarni. Jaz sem kupila Aventovo mazilo za bradavice in upam, da se nisem nasankala z nakupom in da bo vredu.
Drugače sem pa jaz v porodnišnico (bila sem samo pol dneva, pred 14. dnevi) res nesla japonke za obut, vendar sem poleg njih pogrešala navadne copate za nataknit, tako da so že romale v potovalko tudi te (me je zeblo v prste na nogah, ko sem bila brez copat).

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2005 10:09:02   
Talči
Jaz imam na seznamu oz. v torbi še nogavice (zokne) zame, nastavek za bradavice (če se mi slučajno vnamejo), dudo, šampon in gel za tuširanje, seveda vse dokumente (osebno, zdravstveno, poročni list, materinsko, napotnico), pleničke za 1x uporabo, nogavičke za :duda: za na nogice (baje jih v porodnišnici nimajo in moraš imeti svoje) in za rokice (da se ne popraska) in vodo za pit.
LP
Talči

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2005 10:34:13   
Lana_s
Odvisno kje boš rodila. Na Ptuju ne rabiš svojih vložkov, jih imajo več kot dovolj. Tudi čaja za pit dobiš dva vrča.
Jaz sem potrebovala samo svoje copate, nekaj za tuširat in zobno ščetko ter pasto. Za malo pa zoknčke. To je vse kar rabiš. Aja pa telefon in polnilec.

Lp:rozica:

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2005 11:34:09   
SaaS
Tudi v Lj porodnišnici ni problem s številom vložkov, več kot dovolj, so pa bolj grobi kot vir 80. Nogavičke pa ne vem zakaj bi mali potreboval, saj imajo tam hlačke, ki so zaprte čez stopala, toplo je pa tudi dovolj. Planice za enkratno uporabo rabiš pa mogoče samo za domov, saj v porodnišnici uporabljaš njihove.

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......