Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 1.7.2010 15:25:27
|
|
|
|
enea
|
Jaz uporabljam oboje, pralni prašek za belo perilo nad 60°c, tekoči detergent za pisano in črno perilo pod 60°c. Bio mehčalec, ne vem, je pa že ena tema odprta, poišči,....
|
|
|
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 2.7.2010 7:12:06
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea Jaz uporabljam oboje, pralni prašek za belo perilo nad 60°c, tekoči detergent za pisano in črno perilo pod 60°c. isto ;) Bio mehčalec, ne vem, je pa že ena tema odprta, poišči,.... kis
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 2.7.2010 8:09:05
|
|
|
|
orhideja75
|
uporabljam tekoči prašek za bio mehčalec pa ne vem
|
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 2.7.2010 16:42:16
|
|
|
|
Greenie
|
uporabljam samo tekočega, itak sploh ne perem nad 60 stopinj. za bio ne vem (mogoče Frosch iz Mullerja ali večjega Spara), najbolj bio je pa pralna kroglica.
|
|
|
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 3.7.2010 20:17:49
|
|
|
|
anity_1
|
Greenie kaj pa bele stvari in brisače? Nič ne pereš na 95 °C? Jaz vse bele stvari in brisače ven kuham.. Ostalo pa na 30°C.. Sem se pa odločila, da bom uporabljala tekoči detergent.. Bom pa pozorna še na to, da ne vsebuje fosfatov (ali nekaj podobnega), se moram še poazanimat..
|
|
|
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 3.7.2010 22:57:52
|
|
|
|
mala zirafa
|
Dash ima po novem, prašekv tabletah.Upor. ga za belo perilo, z ostlo pa tekočega, pa prah če mi slučajno oni zmanjka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?