Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 1.7.2010 15:25:27
|
|
|
|
enea
|
Jaz uporabljam oboje, pralni prašek za belo perilo nad 60°c, tekoči detergent za pisano in črno perilo pod 60°c. Bio mehčalec, ne vem, je pa že ena tema odprta, poišči,....
|
|
|
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 2.7.2010 7:12:06
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea Jaz uporabljam oboje, pralni prašek za belo perilo nad 60°c, tekoči detergent za pisano in črno perilo pod 60°c. isto ;) Bio mehčalec, ne vem, je pa že ena tema odprta, poišči,.... kis
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 2.7.2010 8:09:05
|
|
|
|
orhideja75
|
uporabljam tekoči prašek za bio mehčalec pa ne vem
|
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 2.7.2010 16:42:16
|
|
|
|
Greenie
|
uporabljam samo tekočega, itak sploh ne perem nad 60 stopinj. za bio ne vem (mogoče Frosch iz Mullerja ali večjega Spara), najbolj bio je pa pralna kroglica.
|
|
|
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 3.7.2010 20:17:49
|
|
|
|
anity_1
|
Greenie kaj pa bele stvari in brisače? Nič ne pereš na 95 °C? Jaz vse bele stvari in brisače ven kuham.. Ostalo pa na 30°C.. Sem se pa odločila, da bom uporabljala tekoči detergent.. Bom pa pozorna še na to, da ne vsebuje fosfatov (ali nekaj podobnega), se moram še poazanimat..
|
|
|
|
RE: Tekoči detergent ali pralni prašek? 3.7.2010 22:57:52
|
|
|
|
mala zirafa
|
Dash ima po novem, prašekv tabletah.Upor. ga za belo perilo, z ostlo pa tekočega, pa prah če mi slučajno oni zmanjka.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.