Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 21:58:05
|
|
|
|
Jančika_
|
Si komaj nazaj, pa ti že grejo same neumnosti po glavi:)-:)-:)-! Mi smo pa že spokani, zjutraj pa via Bosna:kuza:. Mater, avto tolk da ne stoji na zadnjih kolesih:)-. Vse nam je ratalo spravit not, še celo stolček za hranjenje:bravo:. Gruntam, kaj bistvenega sem pozabila:zmeden2:.
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 22:08:23
|
|
|
|
frutka_
|
Jančika to pa je res svojevrsten rekord. Pomagaj še mojemu pri postavljanju le-tega!:( Sicer pa če imaš otroka v avtu in ne na streha, pa moža ob sebi, potem nisi pozabila ničesar. Vse ostalo lahko kupiš...;)
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 22:14:32
|
|
|
|
Jančika_
|
Bom dala Izija čez koleno, če bo kaj pomagalo:hudicek:! Če nam nocoj ukradejo avto, potem imamo samo še en drugega, vse ostalo imetje je not:)-.
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 22:29:10
|
|
|
|
frutka_
|
hehehehe...tako kot nekoč, ko so vse cule nabasali na voz in šli v Ameriko....no, danes se zgodba ponovi le da imamo konje skrite pod haubo in namesto volov imamo volvote:)-
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 22:42:14
|
|
|
|
HuAnita
|
Ne govori, čisto sem prešvicana zdajle, ko sem pospravljala torbe in rukzake z Balatona. Pismo 4 dnevi, pa avto kot da selimo trgovino s tekstnilom... Naslednja naložba bo nakup 'trugo' Thule, ups, potovalni kovček za na streho. Ne bom več delila placa spredaj v avtu s cekarjem, polnim zelenjave, sadja in sladkarij. Sladkarije potem prehitro poidejo:((:pujs: :pujs: :pujs:
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?