Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
homeopatske globule Sepia Officinalis 1.7.2010 9:16:04
|
|
|
|
malazvezdica
|
Pozdravljene! Na raznih forumih in tudi tukaj sem zasledila pogovor o homeopatskih globulah Sepia Officinalis, vendar so vse teme stare že kar nekaj let. Noseča sem 10t in že mesec dni po cele dneve včasih tudi noči bruham in slabost kar ne mine, bila sem že teden dni v bolnici na infuziji, vendar je bilo ko sem se vrnila domov spet vse po starem. To je moja druga nosečnost, tudi pri prvi sem bruhala vseh 9m, ampak sem lahko vsaj hodila okoli in bila pri močeh, sedaj pa sem res čisto obležala, saj zaradi slabosti težko sploh kaj spravim v sebe, če pa že, gre pa kmalu spet nazaj ven. Posledično sem seveda čisto izmučena, imam zelo nizek pritisk, vrtoglavico in seveda tudi kile kar letijo navzdol. Res se počutim kot ena klada. Zato me zanima kako je s temi globulami, ali res pomagajo in ali se jih še da dobiti in kje? Pa seveda, če je njihovo jemanje varno, da ne bi bilo slučajno kakšnih negativnih posledic?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ime za hčerkoTanja555/Ema (
35%)
Pia (
16%)
Zoja (
27%)
Petja (
6%)
Lea (
13%)
Maksi (
2%)
Število vseh glasov: 565Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!