|
M ni, test - 30.6.2010 13:08:47
|
|
|
|
butt3rfly
|
takole, imam naslednji problem: z mojim delama na drugem dojenčku, ki si ga res ful želim. KT ne jemljem kakšne 4 mesece. do zdej nama še ni ratalo in tudi ta mesec sm že nekak pričakovala, da spet ne bo. in glih ta mesec se je zgodil, da menstra mal zaostaja. običajn sm mela cikel dolgi nekje 26 dni (+/- kakšen dan), danes imam 28. dan, tečke pa še ni. itak, da sm bla čist hepjena. in sm šla danes delat test FS, ki pa je bil - tole zaostajanje tečke in negativen test mi nikakor ne pašeta skupi nikol mi ni kar tak zaostajala in res sm upala, da se me je že prijelo. bolečin nimam nikakršnih, tudi počutim se čist ok, razen dojke so malce napete oz. zelo blago bolijo. zanima me, koliko od vas punc je delalo test, ki je pokazu -, pa so bile vseen noseče? kak dolgo nej počakam, preden bi poklicala ginek. (seveda ob predpostavki, da tečke do takrat še vedno ne bo)? nekak še vedno upam, da mi je test pokazu napačn rezultat. sem šla mal čez forum in dosti tem je blo, ko je test pokazu +, pol pa nič ni bilo. obratno sm zelo malo našla. prosim za kak nasvet, odgovor al pač neki vzpodbudnega lep dan še naprej.
|
|
|